Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiecznie grypowa 123

ludzie doradźcie bo już idiocieję od tych chorob

Polecane posty

Gość wiecznie grypowa
na taką dawkę to się nie zdecyduje, ale na troszkę większą niz jest na opakowaniach to pewnie tak

Gość adelajda16338
Jest jeszcze opcja,ze masz candide albicans przewodu pokarmowego,daje wlasnie miedzy innymi takie objawy. Nalezaloby zbadac kal na obecnosc grzybow.Poza tym, polecam kupic sobie trilac i brac regularnie codziennie przez ok 2 miesiace, ja czulam sie grypowo naokraglo,a odkad biore probiotyki to grypa i przeziebienia mnie omijaja..

To nie jest aż taka wielka dawka:P.Pisałem żeby trzeba było kupić przynajmniej parę gramów:P.A dawka 10 mg dziennie przez tydzień nie powinna zaszkodzić bo śmiertelna jest znacznie wyższa:classic_cool:.Dopiero jakbyś z rok to łykała to mogłoby zaszkodzić;).A co do tych odżywek to ja brałem:classic_cool:.I tylko raz mnie wątróbka bolała bo wziąłem na raz chyba z 50 miligramów i to jeszcze na czczo-po jedzeniu mniej szkodzi bo steżenie mniejsze:O.A ryzyko przy odpowiednim dawkowaniu jest znikome:classic_cool:.Jak codziennie grama selenu nie bedziesz łykał to nie powinno zaszkodzić:classic_cool:.A założę się że bardziej ryzykujesz łykając żarcie z pestycydami:P.Do tego spożywając wiele mikroelementów obniża się szkodliwość tych związków selenu:classic_cool:.I ta co jest w opakowaniach do tych celów z zalecanym tam dawkowaniem to za mało bo to ma być działanie lecznicze a nie tylko na niedobory:O.Do tego napisałem że drogo:O.Może znasz kogoś co ma laboratorium to może by trochę załatwił-na początek wystarczy mniej:classic_cool:.A co do grzybicy-to jest jeden z typowych objawów zatrucia rtęciopochodnymi:O.

Gość wiecznie grypowa
Z tym selenem to jakiś absurd na opakowaniu z jednostką 50 czegoś tam - brać jedną dziennie na opakowaniu z jednostką 100 - brać jedna dziennie no to w koncu jaka jest dobowa dawka, bo juz głupieję Wie ktoś?

Gość nie słuchaj nawiedzonego
Maxa, bo sobie krzywdę zrobisz. On się na wszystkim zna i wie jak każdą chorobę wyleczyć :-)