Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

martuleczka

dieta kopenhaska

Polecane posty

kopenhaska to masakra wytrzymalem az 3 dni, jestem 6 tydzien na diecie proteinowej i 10kg w dol w planie mam jeszcze 20 kg, mysle ze do lata zjade :)

Gość alicja z krainy czarófffff
zgadzam sie- kopenhaska ( o ile dobrze pamietam wytrzymalam 10 dni ) , nie dla mnie ograniczenia co do ilosci. Jestem 8 tydzien na proteinowej - zgubilam 11 kg, i jakos nie mam ochoty na czekolade

wow to jestem w szoku po tym co przeczytałam, a na czym dokładnie polega ta dieta proteinowa??

dr. pierre dukan - nie moge schudnac, ksiazka kosztuje ok 20 zl

w zasadzie - cos jak ta kopenhaska - duzo bialka, ale rozlozona w czasie i bez ograniczen co do ilosci

wpisz w gogolach haslo "dieta proteinowa lub dieta Duncana" sporo materialu jest na ten temat. pozdrawiam

zalezy ile masz do zrzucenia- ja mialam ponad 15 kg, a jestem na diecie od 6stycznia - jak pisalam schudlam juz 11. W skrocie - dieta ma 4 fazy - 1 uderzeniowa, jesz wtedy same bialko, trwa pare dni , 2 naprzemian proteiny i proteiny i warzywa ( do momentu az osiagniesz pozadana wage ) 3 - stabilizacyjna, trwa 10 dni na kazdy stracony kg, wprowadzasz wtedy nowe produkty ( dalej jesz warzywa i proteiny ) i 4 ostatnia- do konca zycia juz - to jeden dzien proteinowy w tygodni i 3 łyżki otrąb dziennie.

zalezy ile masz do zrzucenia- ja mialam ponad 15 kg, a jestem na diecie od 6stycznia - jak pisalam schudlam juz 11. W skrocie - dieta ma 4 fazy - 1 uderzeniowa, jesz wtedy same bialko, trwa pare dni , 2 naprzemian proteiny i proteiny i warzywa ( do momentu az osiagniesz pozadana wage ) 3 - stabilizacyjna, trwa 10 dni na kazdy stracony kg, wprowadzasz wtedy nowe produkty ( dalej jesz warzywa i proteiny ) i 4 ostatnia- do konca zycia juz - to jeden dzien proteinowy w tygodni i 3 łyżki otrąb dziennie.

dzieki za info, ja mam do zrzuecenia jakies 5 kilo po ciązy. Kiedys robiam kopenhadza i byłam zadowolona. spróbuje zaczac od jutra mam nadzieje ze mi sie uda ;-)