Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Bardzo zasmucona:(

POMOCY!!!!!!B艂agam!!!!!!!

Polecane posty

Na wiosn臋 biore 艣lub, mam suknie z odkrytymi ramionami, prosz臋 porad藕cie mi co mam zrobi膰 aby je wyszczupli膰?????? Dodam, 偶e od oko艂o miesi膮ca stosuje diet臋 1000 kalorii i 膰wicz臋 przynajmniej 2 razy w tygodniu ok. godzin臋, ale ramiona wci膮偶 takie same:( Co mam zrobi膰?????

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 bardzo zasmucona:(
Prosz臋!!!!! Nikt nie zna na to sposobu?????

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bardzo zasmucona:(
Up! Up!! Up !!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Lusiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
mam ten sam problem :) Powiedzie膰 Ci co robi臋?

Udost臋pnij ten post

ja na pocz膮tku kwietnia mam wesele. Sukienka bez rami膮czek. Chudn臋, ale ramiona s艂abo, s膮 obwis艂e :( Zacz臋艂am 膰wiczy膰 z hantelkami po 1,5kg + masa偶 ba艅k膮 chi艅sk膮 + zimne natryski + 偶el wyszczuplaj膮co- antycellulitisowy

Udost臋pnij ten post

B臋d臋 wdzi臋czna, je偶eli to tylko skuteczne:)

Udost臋pnij ten post

aaaaaa, i podstawa - dobrze si臋 opal na solarium - ciemny kolor wyszczupla :) :) Ja wygl膮dam o niebo lepiej gdy jestem porz膮dnie opalona :)

Udost臋pnij ten post

i jak efekty???

Udost臋pnij ten post

Solarium oczywi艣cie planuj臋, ale mysl臋, 偶e nia da samo opalenie takiego efektu:(

Udost臋pnij ten post

Jak po tych hantelkach???? S膮 efekty???

Udost臋pnij ten post

no du偶o lepiej - a robi臋 od niedawna. Kup sobie ba艅ki chi艅skie w aptece + oliwka z Zjaja antycelulitisowa i masuj si臋 t膮 ba艅k膮 co drugi dzie艅... po ba艅kach - 偶el wyszczuplaj膮cy. Musi pom贸c :) A, a do 膰wicze艅 艣ci膮gnij sobie "Chce mie膰 takie ramiona" na forum www.peb.pl jest do pobrania. Tam sa 膰wiczonka na hantelki i bez nich.

Udost臋pnij ten post

aaa, a jak ba艅ki kupisz to nie r贸b ich co najmniej tydzien przed weselem, bo mo偶na sobie siniak贸w narobi膰 gdy za mocno zassie si臋 banieczk臋.

Udost臋pnij ten post

aa, s艂ysza艂am, 偶e piling z kawy dobrze robi :) Poszukaj na necie. Dziewczyny go stosuj膮 - kawa + cynamon? + balsam do cia艂a - tylko s膮 dwie szko艂y - jedne m贸wi膮 by kaw臋 zaparzy膰, inne - kawa musi by膰 艣wie偶a. Ja tego nie stosuj臋, bo nie mog臋 kawy, a pono膰 taki piling daje dobrego kopa :)

Udost臋pnij ten post

Tak w艂a艣nie pomy艣la艂am o tych siniakach!!! Grrrrrrr

Udost臋pnij ten post

A mo偶esz mi wkleic link konkretny do tych 膰wicze艅???? Nie moge ich odnale藕膰 na tym forum:(

Udost臋pnij ten post

jak si臋 nauczysz, to nie b臋dziesz mia艂a... no ale zdarzaj膮 si臋 wypadki :) Ja po parunastu u偶yciach wczoraj zassa艂am takiego siniora na udzie.... bo zagapi艂am si臋 na TV :)

Udost臋pnij ten post

Dzi臋ki:):):) Obawiam sie, 偶e b臋d臋 si臋 ba艂a eksperymentowa膰 z tymi ba艅kami:P:P:P A ile one w og贸le kosztuj膮???? Chyba nie s膮 zbytnio drogie, prawda???

Udost臋pnij ten post

ja p艂aci艂am 25 z艂 ubieg艂ym roku. W opakowaniu s膮 4 szt. r贸偶nych wielko艣ci - im mniejsza, tym delikatniejsza. Do ramion u偶ywam 2 z ma艂ych. Najwi臋ksza jest na po艣ladki i miejsca dobrze umi臋艣nione - ma chyba z 10 cm 艣rednicy! Naprawd臋 szczerze polecam, bo efekty s膮 rewelacyjne. Od razu po masa偶u - katastrofa - boli i t艂uszcz wida膰 okrutnie - miejsce masowane jest ca艂e w mega cellulitisie, ale ju偶 po nocy - ma si臋 wra偶enie, 偶e z centymetr uby艂, a sk贸ra jest bardziej napi臋ta :)

Udost臋pnij ten post

aaa, te ba艅ki s膮 gumowe - nie szklane. Przyciskach lekko i ci膮gniesz po masowanym miejscu zataczaj膮c k贸艂ka. Z po艣lizgiem oliwkowym, oczywi艣cie.

Udost臋pnij ten post

tak, tak, poczyta艂am troszke o nich przed chwilk膮:):):)

Udost臋pnij ten post