Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chora na serce ;((

Witam mam 16 lat i te wszystkie objawy co o tym sadzicie??

Polecane posty

Gość Chora na serce ;((

# duszności pojawiające się często bez związku z wysiłkiem fizycznym i długim przebywaniem w niewietrzonym pokoju # silne, powtarzające się zmęczenie # omdlenia, a czasem objawy zbliżającej się utraty przytomności, jak mroczki przed oczami, nudności # kołatanie, czyli palpitacje - silne, przyspieszone bicie serca, bez żadnego związku z wysiłkiem fizycznym, trwające dłużej niż 2-3 minuty

Gość Chora na serce ;((
Prosze o odpowiedzi z gory dziekuje

Gość Velvet2345
Powiem tak mialam niektore z tych pobjawow jednak najbardziej balam sie tych zmian rytmu serca, dostalam skierowanie do kardiologa ktory polozyl mnie na badania do szpitala, mialam mniej wiecej tyle lat co Ty, badania nic nie wykazaly, oprocz sklonnosci do omdlen bo nie mam czegos tam co powoduje ze mi krew odplywa do nog :P a generalnie to powiedzieli ze te objawy sa po prostu skutkem dojrzewania i tyle. Masz 16 lat wiec mysle ze u Ciebei jest to samo ale dla spokojnosci idz do lekarza rodzinnego :) ja dzis mam 21 lat i nie mam zadnych z tych obajwow :)

Gość Chora na serce ;((
Bylam i byalm na badaniach ekg i lekarka mi powiedziala ze gdybym miala 30 lat to miala bym zawal... Ale wydaje mi sie ze wyolbrzymila troche

Gość Velvet2345
Ja mialam robione EEG i nic nie wykazalo a teraz tak jak mowie nic mi nie jest :)