Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KatieCk

Oboz w wieku 18 lat

Polecane posty

Gość KatieCk

Mam taki problem, a mianowicie chcialabym wyjechac w tym roku na wakacje. Myslalam nad jakims obozem, poniewaz sama na wlasna reke to mnie rodzice nie puszcza i nawet nie mam takiej zgranej paczki znajomych by wyjechac samej. Mam 18 lat rocznikowo (skoncze dopiero po wakacjach) i nie wiem na jaki oboz jechac. Obozy typu 12-18 lat mnie nie satysfakcjonuja poniewaz wtedy bede najstarszym rocznikiem, albo nawet uczestnikiem obozu, a na obozy typu 18-25 lat to sie raczej nie zakwalifikuje. .. Kielce Pomocy!

to poszukaj w google bo tu Ci wiele nie pomogą a z którego miesiaca jestes??

Gość KatieCk
koniec listopada niestety....

Gość KatieCk
chociaz tyle masz dobrze ze skonczysz w wakacje... a tak jak ja w moim przypadku raczej ewentualnie bede mogla tylko jechac na ten 12-18 ;/ bo 15-21 lat to raczej ciezko spotkac taki przedzial..

Gość KatieCk
raczej nie bardzo.. mam rodzine na slasku i w bydgoszczy, ale oni w lato zawsze gdzies wyjezdzaja na okolo miesiac a potem to tylko praca praca....

Gość KatieCk
i z bloku do bloku? ;/ tak srednio... gdyby jeszcze mieszkali w domku (najlepiej na wsi) to bym nawet byla sklonna i zostawac sama jak oni beda w pracy a tak to nie bardzo..

Gość KatieCk
jakos zyc trzeba ;)

Gość KatieCk
Paker2000: mam chlopaka ale on ma rodzine tylko w Kielcach.... diablica: wczoraj bylam sie przejsc po biurach podrozy. no to w jednym biurze mowia ze da sie ugadac zebym jechala na ten od 18 bo rocznikiem mam te 18 lat, w nastepnym ze jak nie bede miec skonczonych 18 to moge jechac tylko na ten do 18 lat, jeszcze w innym ze moge jechac na ten do 18 i doplacic 200 zl do ceny obozu i wtedy bede traktowana jako wczasowiczka...

Wszystko zalezy od tego, jak organizatorzy klasyfikują uczestników - wg rocznika, rzeczywistych urodzin itp. Ja polecam biuro Funclub na obozy młodzieżowe i studenckie. Tylko w kwestii dokladnych podzialow wiekowych nie do konca sie orientuje...