Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jola7788

Zalamka calkowita

Polecane posty

Gość jola7788

Hej. jestem zalamana stanem mojej wagi po ciazy. przytylam w ciazy 20 kg. obecnie jestem 6 tyg po porodzie i mniej mam tylko 10 kg. Z tym ze ta waga stoi od 2 tyg. nic nie chudne. karmie piersia, jem rozsadnie , cwicze. Nie wiem o co chodzi. Stracilam nadzieje na to ze odzyskam swoja wage do lata.. Czy sa jeszcze jakies sposoby ktore wam pomogly schudnac??

Daj sobie czas. Przy Twoim "przybraniu" podczas ciąży zrzucenie zbędnych kilogramów może trwać nawet dwa lata. Ja przytyłam 26 kg w ciąży. Po ponad roku wróciłam do swojej wagi. Przede wszystkim dbaj o siebie (bardzo dobrze, że ćwiczyć, jesz rozsądnie), ale przestań się obsesyjnie ważyć. Waż się raz na miesiąc, zawsze w tym samym dniu i o tej samej porze (najlepiej rano). Nie martw się. 6 tyg. to malutko na zrzucenie wagi.

Gość ankaa774
no chyba żartujesz??? przybierałaś na wadze całe 9 miesięcy, a chcesz wszystkiego pozbyć się w 6 tygodni?;) daj sobie czas ja też przytyłam 20 kilo w ciąży i najbardziej ciężko było pozbyć się ostatnich 5 kg dopiero 3 miesiące po porodzie weszłam w stare spodnie i pozbyłam się kilogramów ciążowych, a też karmiłam piersią nie ćwiczyłam, nie jadłam słodyczy WCALE i codziennie chodziłam na 2 godzinne spacery z dzieckiem, ale naprawdę CHODZIŁAM;) czy to deszcz, śnieg czy mróz;) Ty też dasz radę tylko potrzeba na to czasu:) powodzenia:)

Gość cvngvgvgfc
ja przytyłam 25 kg. Po samym porodzie zeszło mi 10 kg. Pozostałę 15 kg gubiłam przez 5 miesięcy i też miałam okresy, że waga stała pomimo, że ja ćwiczyłam, chodziłam na spacery, nie jadłam słodyczy... Nie martw się - niedługo wiosna i to też na pewno sprawi, że będziesz miała lepsze nastawienie :) A schudnąć na pewno się uda ;)

Gość ja jestem7 miesiecy
od porodu. przytyłam dużo bo też 20kg, ale teraz schudłam już o 27kg.nie mam czasu żeby zjeść, poza tym karmie piersią, nie cwicze

Gość jola7788
dzieki za slowa otuchy. moze za bardzo sie nakrecilam.

Gość mi zajelo rok
powrocenie do swojej figury..wiec nie stresuj sie..