Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

neo30

sex analny co kobieta o tym sądzi ? czy da sie dojsc do orgazmu ?

Polecane posty

a dodatkowo jako kobieta stwierdzasz ze da sie to przezyc i masz z tego fan bede próbowal - ciekawe jak nam pojdzie

Gość a ja uwielbiam taniec
Zapowiada ci sie fantastyczny wieczor. Powodzenia :D kurde, ochoty mi tylko narobiles ;)

spróbuje opisac moje próby ,do zobaczenia tancząca

A co Ci da to że kilka kobiet powi że Im sie podoba. Twoja partnerka jest inna kobieta i może nawet nie zechce z Toba na ten temat porozmawiac. Skoro wszystko jest dla Ciebie takie oczywiste to po co pytasz. Każda kobieta indywidualnie przezywa kazdy rodzaj orgazmu wiec co tu porównywać? Jesli uwazasz, że i wy spróbojecie bo kilku osobom stad się spodobało to mozesz sie rozczarować. Narazie wypowiedziały sie same zwolenniczki. Zaraz bedzie tyle samo przeciwniczek.

sam sobie narobilem ochoty,idealne by bylo gdzy moja dziewczyna sama to zrobila..... chyba bym odlecial...

czyli nie ma co pytac tylko spróbowac - i tak dzisiaj zrobie

No, ale zeby sie tego wszystkiego dowiedziec to musza tego sprobowac. Innej opcji nie ma.

ja jako kobieta odpowiadam - seks przyjemny nawet bardzo -miło hm... nawet bardzo - byc bardzo delikatnym , szukać pozycji odpowiedniej dla kobiety , nie wchodz cały ból hm... jak będzie spięta a ty dość zestresowany bedzie bolało szczypało choc na poczatku może bolec mimo rozluxnienia gdyż nie było ruszane ale glowa do góry trenuj a wyjdzie wam szaleństwo

nie mam stresu,wiec dzisiejsze próby opiszę na tym forum,teraz spróbuje wrócic do pracy ,nie mogąc doczekac sie wieczora ......

Gość anal bleeee

dzieki wszystkim za rady, nawet myszka 83 wreszcie milej napisala pare rad ,jeszcze raz dziekuję .....

hmmm, na oczy??? dlaczego??? :D

Gość dalidaaaaaaaaaaa
ja probowalam raz ale tak mnie bolalao ze nie moglam.... moze rzeczywisice zalezy to od nawilznia- musze rzeczywiscie kupic ten zel durexa ;p no i ciekwa jestem jak z tym orgazmem

najbardziej nie lubie chamstwa ....... jak ktos nie ma co pisać to niech nie pisze

Gość xena321
Ja zaczełam od niedawna i powiem szczeże że leprzego orgazmu nie miałam w życiu od tamtej pory razem ze swoim partnerem robimy to za każdym razem obojgu się nam podoba i nasze życie zarówno seksualne jak i te normalne zmieniło się nie do poznania.