Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Infinity_______________

Wybielanie zębów!Co polecacie?

Polecane posty

hej.mam pytanie odnosnie wybielania zębów domowymi sposobami. jakie macie doswiadczenia?jakie produkty polecacie dostepne w drogeriach lub aptekach.piszcie nazwy, ceny i jakie uzyskaliscie efekty!:)

up:)

up

up:(

??

paski do wybielania zebów blenda-med w aptece ok 60zl. Z efektów byłam zadowolona. do utrzymania bieli pasta tez blenda-med ta która niedawno reklamowali, taka mała w szarym opakowaniu tylko nie te with pearls tylko ta wczesniejsza. mam nadzieje ze wiesz o którą mi chodzi:)

Gość nordowa
Ale czemu chcesz domowym sposobem? Powiem Ci, że to za bardzo Ci nie pomoże. Sama miałam ten problem i zdecydowanie polecam Ci udać się do jakiegoś stomatologa!

Ja polecam Ci pastę Ajona. Nie zrobi ci krzywdy, jak inne pasty wybielające, a do tego działa leczniczo i poprawia oddech. Sama używam i zdecydowanie polecam. Tutaj się dowiecie więcej http://www.ajona.pl/ajona.html

Gość mala_diva
Muszę zgodzić się z Nordowa. Swego czasu nawet próbowałam wybielić sobie zęby pastą (już nie pamiętam nazwy), ale nic to nie dało (prawie nic). Więc jeśli naprawdę chcesz wybielić sobie zęby, to pójdź do dentysty. Ja miałam akurat szczęście, bo znajomy dostał zaproszenie do Tarabuły (gabinet we Wrocławiu), dzięki któremu miałam zniżkę, więc skusiłam się i byłam bardzo zadowolona. I nie ma porównania z tymi moimi wcześniejszymi próbami:) Tak więc moim zdaniem jeśli zależy CI na skutecznym wybielaniu, korzystaj z fachowców. A jak nie masz kasy i chcesz coś zrobić z zębami, to pewnie zostają tylko pasty (przynajmniej poprawi Ci się samopoczucie:p).

Gość mala_diva
Ostatnio natrafiłam na konkurs gabinetu o którym wspominałam i można zdobyć sporą zniżkę na wybielanie. Jakby ktoś był zainteresowany to dodaję linka: http://ebiznesmeni.pl/forum/viewtopic,p,10309.html#10309

Gość nordowa
Dzięki! Fajna informacja:)

Gość astryd.aa
ja tez szukam sposobow domowych. wiadomo, ze chetnie bym poszla do gabinetu,alena chwile obecna mnie na to poprostu nie stac. szukampracy, ale na rynku jest taka sytuacja... ja sie zastanawiam nad paskami wybielajacymi. na allegro maja amerykanskie odpowiedniki blend-a-med, nazywaja sie Crest. z tego co zorientowalam sie po komentarzach, kupujacy je strasznie chwala.

Gość astryd.aa
probowalam tez pasty hollywood smile. nie byla taka zla. moze efekty nie byly spektakularne, ale troche mi te zeby wybielily.

Gość stylonka
pasty w sumie działają podobnie, nie które nawet troszkę mogą zaszkodzić. Trochę orientowałam się w tym temacie i wydaje mi się, że jednym z bezpieczniejszych preparatów jest ten Liquid smile, czytałam że została odkryciem roku Cosmopolitan. Ponoć działa tak samo jak wybielanie u dentysty, a w sumie koszta są relatywnie tańsze.

Gość słodziak__=)
Pasty wybielające są dobre i dają rezultaty ale tylko na samym początku. Uważam że pasty wybielające takie jak np. sensodyne white coś tam, są po to, aby podtrzymywać efekt po wybieleniu i są od pielęgnowania ząbków. Moja kuzynka ma bzika na punkcie zębów i poleciła mi Kosmetyczne Wybielanie Zębów w salonach NOMASVELLO w Krakowie, jest to nowość Przyznam że nie słyszałam o takim wybielaniu ale zwróciłam na to uwagę ponieważ cena 299,00zł za kosmetyczne wybielanie zębów mnie zaskoczyłam, Faktycznie ząbki się wybieliły, zabieg trwa niezadługo, a Panie w salonie na Masarskiej są bardzo miłe. Po takim zabiegu najlepiej pielęgnować ząbki właśnie pastami wybielającymi oraz dbać o higienę jamy ustnej a ząbki będą się super prezentowały.

Gość Kajetanie
Od siebie mogę przede wszystkim polecić moją perełkę wśród odkryć do wybielania zębów - http://wybiel-usmiech.pl Dzięki nim w końcu wybieliłem te upierdliwe szkliwo i nie wstydzę się uśmiechać do zdjęć.. Weź sobie szklankę ciepłej herbaty i po prostu sama poczytaj, co mają do powiedzenia na temat wybielania zębów w XXIw :)