Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Infinity_______________

Wybielanie z臋b贸w!Co polecacie?

Polecane posty

hej.mam pytanie odnosnie wybielania z臋b贸w domowymi sposobami. jakie macie doswiadczenia?jakie produkty polecacie dostepne w drogeriach lub aptekach.piszcie nazwy, ceny i jakie uzyskaliscie efekty!:)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
up:)

Udost臋pnij ten post

up

Udost臋pnij ten post

up:(

Udost臋pnij ten post

??

Udost臋pnij ten post

paski do wybielania zeb贸w blenda-med w aptece ok 60zl. Z efekt贸w by艂am zadowolona. do utrzymania bieli pasta tez blenda-med ta kt贸ra niedawno reklamowali, taka ma艂a w szarym opakowaniu tylko nie te with pearls tylko ta wczesniejsza. mam nadzieje ze wiesz o kt贸r膮 mi chodzi:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nordowa
Ale czemu chcesz domowym sposobem? Powiem Ci, 偶e to za bardzo Ci nie pomo偶e. Sama mia艂am ten problem i zdecydowanie polecam Ci uda膰 si臋 do jakiego艣 stomatologa!

Udost臋pnij ten post

Ja polecam Ci past臋 Ajona. Nie zrobi ci krzywdy, jak inne pasty wybielaj膮ce, a do tego dzia艂a leczniczo i poprawia oddech. Sama u偶ywam i zdecydowanie polecam. Tutaj si臋 dowiecie wi臋cej http://www.ajona.pl/ajona.html

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mala_diva
Musz臋 zgodzi膰 si臋 z Nordowa. Swego czasu nawet pr贸bowa艂am wybieli膰 sobie z臋by past膮 (ju偶 nie pami臋tam nazwy), ale nic to nie da艂o (prawie nic). Wi臋c je艣li naprawd臋 chcesz wybieli膰 sobie z臋by, to p贸jd藕 do dentysty. Ja mia艂am akurat szcz臋艣cie, bo znajomy dosta艂 zaproszenie do Tarabu艂y (gabinet we Wroc艂awiu), dzi臋ki kt贸remu mia艂am zni偶k臋, wi臋c skusi艂am si臋 i by艂am bardzo zadowolona. I nie ma por贸wnania z tymi moimi wcze艣niejszymi pr贸bami:) Tak wi臋c moim zdaniem je艣li zale偶y CI na skutecznym wybielaniu, korzystaj z fachowc贸w. A jak nie masz kasy i chcesz co艣 zrobi膰 z z臋bami, to pewnie zostaj膮 tylko pasty (przynajmniej poprawi Ci si臋 samopoczucie:p).

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mala_diva
Ostatnio natrafi艂am na konkurs gabinetu o kt贸rym wspomina艂am i mo偶na zdoby膰 spor膮 zni偶k臋 na wybielanie. Jakby kto艣 by艂 zainteresowany to dodaj臋 linka: http://ebiznesmeni.pl/forum/viewtopic,p,10309.html#10309

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nordowa
Dzi臋ki! Fajna informacja:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 astryd.aa
ja tez szukam sposobow domowych. wiadomo, ze chetnie bym poszla do gabinetu,alena chwile obecna mnie na to poprostu nie stac. szukampracy, ale na rynku jest taka sytuacja... ja sie zastanawiam nad paskami wybielajacymi. na allegro maja amerykanskie odpowiedniki blend-a-med, nazywaja sie Crest. z tego co zorientowalam sie po komentarzach, kupujacy je strasznie chwala.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 astryd.aa
probowalam tez pasty hollywood smile. nie byla taka zla. moze efekty nie byly spektakularne, ale troche mi te zeby wybielily.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 stylonka
pasty w sumie dzia艂aj膮 podobnie, nie kt贸re nawet troszk臋 mog膮 zaszkodzi膰. Troch臋 orientowa艂am si臋 w tym temacie i wydaje mi si臋, 偶e jednym z bezpieczniejszych preparat贸w jest ten Liquid smile, czyta艂am 偶e zosta艂a odkryciem roku Cosmopolitan. Pono膰 dzia艂a tak samo jak wybielanie u dentysty, a w sumie koszta s膮 relatywnie ta艅sze.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 s艂odziak__=)
Pasty wybielaj膮ce s膮 dobre i daj膮 rezultaty ale tylko na samym pocz膮tku. Uwa偶am 偶e pasty wybielaj膮ce takie jak np. sensodyne white co艣 tam, s膮 po to, aby podtrzymywa膰 efekt po wybieleniu i s膮 od piel臋gnowania z膮bk贸w. Moja kuzynka ma bzika na punkcie z臋b贸w i poleci艂a mi Kosmetyczne Wybielanie Z臋b贸w w salonach NOMASVELLO w Krakowie, jest to nowo艣膰 Przyznam 偶e nie s艂ysza艂am o takim wybielaniu ale zwr贸ci艂am na to uwag臋 poniewa偶 cena 299,00z艂 za kosmetyczne wybielanie z臋b贸w mnie zaskoczy艂am, Faktycznie z膮bki si臋 wybieli艂y, zabieg trwa niezad艂ugo, a Panie w salonie na Masarskiej s膮 bardzo mi艂e. Po takim zabiegu najlepiej piel臋gnowa膰 z膮bki w艂a艣nie pastami wybielaj膮cymi oraz dba膰 o higien臋 jamy ustnej a z膮bki b臋d膮 si臋 super prezentowa艂y.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kajetanie
Od siebie mog臋 przede wszystkim poleci膰 moj膮 pere艂k臋 w艣r贸d odkry膰 do wybielania z臋b贸w - http://wybiel-usmiech.pl Dzi臋ki nim w ko艅cu wybieli艂em te upierdliwe szkliwo i nie wstydz臋 si臋 u艣miecha膰 do zdj臋膰.. We藕 sobie szklank臋 ciep艂ej herbaty i po prostu sama poczytaj, co maj膮 do powiedzenia na temat wybielania z臋b贸w w XXIw :)

Udost臋pnij ten post