Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zniesmaczona____

grudki na twarzy

Polecane posty

Gość zniesmaczona____

od lat juz z nimi walcze bez specjalnych rezultatów. MIał ktoś podobny problem? Jak sie pozbyłyście tego cholerstwa?

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuup

Gość ja mialam
peeling zrobiony w domu z glinki ghassoul i wody rozanej uratowal mi cere

Hey,jesli masz problem typu: grudki podskórne, (guzki) - które sa nabrzmiałe i nie chca zejsc to zadna masc ci nie pomoze. Ja mam ten sam problem, obecnie lecze sie isotretionina 20mg (Izotek) to dopiero u mnie 3 tydzien a na efekty trzeba troche czekac,ale jestem dobrej mysli i wutrwam. A ty leczyłas juz czyms mocnym tradzik? pozdrawiam.

Gość zniesmaczona____
problem w tym ze ja mam sucha cere, bardzo sucha. I wszystkie leki na tradzik mnie wykańczają. to sa takie grudki ktore przy odrobinie szczescia mozna wycisnac, ale mimo pielegnacji pojawiaja sie nowe. Uzywalam punktowych na tradzik ale one wysuszaja grudke dookola ale samej grydce nic nie robia. Myslalam wlasnie o jakims peelingu czy cos. Czemu to sie w ogole robi?

Moze wlasnie przez to ze twoja skóra z zewnatrz jest tak jak piszesz mocno przesuszona- poprostu próbuje sie natłuscic od wewnatrz produkujac wiecej łoju i tym samym blukujac mieszki włosowe i pory w skórze. Heh...ja tez mam bardzo mocno przesuszona skóre twarzy teraz po tym izoteku, cała sie łuszcze. Ile masz lat? Przujmujesz jakies hormony? Czasami to własnie ma wplyw na zmiany tradzikowe.

Gość zniesmaczona____
28 aktualnie nie biore hormonow, nie wydaje mi sie zeby to mialo zwiazek bo w ciazy tak mialam, na pigułkach tez i teraz bez tez. Ale ta teria z reagowaniem na przesuszenie mi pasuje. Bo latem mam mniejszy problem, a wtedy skora jest w lepszej kondycji. Zima od mrozu sie przesusza. Ja juz nie bardzo wiem czym ja nawilzac bo probowalam kremow z roznych polek i cos nie bardzo widze rezultaty.

A byłas u deramtologa??? Ja obecnie nawilzam skóre kremem Estee Lauder - i jest naprawde bardzo dobry.

Gość zniesmaczona____
nie byłam, i chyba sie w koncu wybiore. Ktory estee uzywasz? ja na rzie mam vichy aqualie i srednio jestem zadowolona. La roche cicaplast lepiej mi robi