Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość storczyk10

co robicie jak jestescie na macierzynskim

Polecane posty

Gość storczyk10

Mam pytanie co robicie z dziecmi jak jestescie na macierzynskim? Czy Wam sie troche nie nudzi? Spacerek, zakupy, obiadek itd.. Ja teraz planuje sie zapisac na zajecia jezykowe ( myslalam o szkole Lemon, bo mam blisko) ale wiecej maz nie da rady moja pociecha sie opiekowac. Jak urozmaicac sobie czas z niemowlakiem?

mi sie jakos nigdy nie nudzi. zawsze jest cos do zrobienia no i oczywiscie internet- rzecz obowiazkowa :) czasem wychodze z dzieckiem poza dom na caly dzien, czasem upieke torta jak mnie ochota najdzie :P zamiast zwyklego obiadu zrobie cos extra :)

Gość a ja uwielbiam taniec
ja mam podobnie. w domu zawsze jest cos do zrobienia. raz w tygodniu chodze na basen, raz na silownie. od czsu do czasu pobuszowac po sklepach. ale to zwykle bez mojego maluszka.

ja w soboty robie sobie wypady bez maluszka- tatus opiekuje sie dzieckiem, a ja buszuje po sklepach z kolezankami albo z siostra :) idziemy na kawe itp. na basen itp. nie chodze, bo mi sie nie chce, a poza tym mam daleko, ale jest wiele innych ciekawych opcji :)

Gość storczyk10
te soboty to calkiem niezly sposob moze tez namowie tatuska zeby sie poopikowal mlodym, a ja oprocz angielskiego moze bym jeszcze jakas silownie znalazla:) Mieszkam niedaleko C.H. KLif i tam sie zapisuje na ang. naomiast czy zna ktos tam jakis dobry klub fitness?

ja czytam namiętnie książki i zazwyczaj kiedy moja Perełka śpi ja też odsypiam.