Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezaspokojona kasienkaa 266

Ciagle mysle o seksie.Partner mnie nie zaspokaja

Polecane posty

Mam partnera ale seks z nim jest beznadziejny.Ciagle mysle o seksie.A jak kocham sie z partnerem to nie czuje zadnej przyjemnosci.Partner nie potrafi mnie zaspokoic.Czesto mam erotyczne sny.

Gość jestem kobieta...
zaspokaja mialo byc.. ;/

Seks niby jest.Ale co z tego jak ja nie mam z tego rzadnej przyjemnosci.Moj odrazu przechodzi do rzeczy a ja lubie jak mnie facet rozgrzewa( piesci) a moj tego nie robi. Z poprzednim facetem seks był zajebisty.Wiedzial co i jak jak zrobic kobiecie dobrze.A moj obecny nie.

Partner nie widzi problemu.On nie ma takich potrzeb jak ja.

Gość fantazyjnka_
No to pora na innego faceta.

To nie sposb zmienic faceta na nowego.Moj oprocz seksu jest ok.Ae w seksie dupa nie facet.

Gość fantazyjnka_
pokaż mu co i jak lubisz...jak nie zajarzy to musisz wymienic bo dlugo tak nie da rady

Porozmawiaj z nim ostrzej... jedna z forumowiczek też coś chciała zmienić... starała sie i się rozstali... w sumie nie kazdy facet ma takie potrzeby... ale się nie dziwię że ciebie nosi bo mni też by nosiło:)

spróbuj tez sama mu pokazać co chcesz i jak chcesz.... a minete ci robi.... czy sam seks...pokaż mu co chcesz i jak chcesz... a najlepiej sama inicjuj seks aż po jakimś czasie i on nie będzie umiał zyć bez numerka lub dwóch codzinnie... tak jest najlepiej...

Gość fantazyjnka_
związek bez sexu nie przetrwa ...to jedna ale bardzo znacząca sfera bycia razem.

to prawda...bez niego problemy sie pojawiają i frustracja oraz ogólna niechęć...

Gość fantazyjnka_
łóżko łagodzi nawet te najtrudniejsze konflikty gdy tego u Was brak to uwierz mi rozstanie wisi na włosku

seks po kłótni jest super... a jego brak to koszmar dla mnie... a jeżeli facet cie nie zaspokaja to pokaż mu co ma robić bo może nie wie jak i gdzie... daj mu wskazówki jakieś a napewno sie zastosuje i może coś się uratuje jeszcze...

Do olaskr- ja mam dokladnie tak jak napisalas.Jestes ciraz czesciej zla,.On ciagle zmeczony- po pracy kladze sie i spi.I on ochoty na seks nie ma.A jak jest to szybki numerek i jemu to wystracza a mi nie.Chce wkoncu byc zaspokojona.Jestem mloda i trace ten czas z kims dla kogo seks moze nie istniec.To ja zawsze inicjuje seks.I ciagle sie o to klocimy on nie ma ochoty a ja mam.

Gość fantazyjnka_
olaskr-sex po kłótni wiele może prawda?można cały dzień się dąsać ...a gdy przychodzi wieczór czujesz,że będzie jak w niebie:)

Gość ale głupoty
że niby co facetowi chce się zawsze??? jasne :P marudzicie na swoich facetów a co ja mam powiedzieć jak nie zgwałcę to seksu nie ma :P żony... kurde w pierwszym roku moze i drugim demony seksu a z roczku na roczek przygasa ogienek, żar, później to i nawet dymu nie widać. A seks tylko w wyobraźni.

Gość fantazyjnka_
a może kogoś posuwa na boku?

Gość fantazyjnka_
ale głupoty-masz racje -pierwsze dwa trzy lata sex non stop na podłodze ,krzesle,pod prysznicem rano o 3 nad ranem...a potem to już mniej mniej ...ehhh

do ale glupoty- na szczescie nie w kazdym zwiazku tak jest, w moim nie, a uwiez dlllugo jestemy razem, liczac lata, a tak naprawde jak tak gadamy o ty ile razem jestesmy itd to zadne z nas nie czuje tego czasu.

Gość fantazyjnka_
jestem 10 lat po slubie ...wczesniej bylo nie tylko duzo ale i jakosciowo teraz jest malo i szybko ...

Moiwlam mu co i jak lubie w seksie.A on ze tak nie lubi i niebedzie robil.Albo to zaakceptuje albo seksu wogole nie bedzie.

fantazyjka seks po kłótni jest mega przyjemny... taki namiętny i pełen pasji że iskry idą... czuje się tak jakby facet chciał mnie pochłonąć i pokazać że jestem jego i tylko jego... niezaspokojona to olej gościa bo nigdy dobrze nie będzie... libido mu nie podniesiesz... więc albo wóz albo przewóz... ok miłość i wogule ale nie warto sie meczyć... ja to wiem i znam dobrze... zmieniłam na swojego męża i mamy codziennie i chodze zaspokojona i szczęśliwa...