Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dziubeq

Suknia -taka okazja

Polecane posty

Gość staromodna  taka

Gość staromodna  taka
strategia marketingowa :classic_cool:

taaa, napewno przesylka to bedzie koszt 14 zl skoro sam porsze wazy 6,5 kg... pewnie sprzedajacy chce zarobic na wysylce, ktora w rzeczywistosci znacznie wzrosnie, bo innego logicznego wytlumaczenia na sprzedawanie sukni z proszkiem nie widze

a może jest tak brudna że sprzedawca już niema na nią siły i sprzedaje razem z proszkiem...hahahahhaahha ja piernicze hahahaha jeszcze pralke niech da gratis

Gość AaliyahHaughton
brzydka ta sukienka, chyba koś sie ma pokusic bardziej na ten proszek :D

hmm ale przecież sprzedający najpierw sam musi zapłacić za tą przesyłkę więc nie rozumiem na czym to ma polegać :O

hot -> polega to n tym, ze najpierw kupujacy musi mu to na konto zaplacic, przeciez nikt nie jest na tyle glupi zeby z wlasnej kasy za przesylke placic

no tak wiem ale sprzedający i tak wychodzi wtedy na zero bo sam potem musi za tą cięższa przesyłkę zapłacić tyle, ile przelał mu kupujący czyż nie tak ? :O

Mi się podoba Aurelia bardziej:) Dziękuję za radę. Przyjmę do serca:) Nie no wesoło mi od tej aukcji. Kilo cukru bo niby jeden kryształek się wszywa w rąbek sukni. hahahhaha niech szczęśliwy kupiec wszyje sobie cały kilogram. zaraz do niej chyba napisze po co ten proszek.......hahahahahhahaha uuuuuuuuulalalaaaa

Po to zeby tacy jak wy mieli pytanie. Czyli ludzie podli bez wyobrazi prosci

prostaku lub prostaczko po co zaczynasz taki temat.linka dajesz po co? po to zebys miał lub miała więcej odwiedzin na allegro? buehehe to dopiero jest szczyt wszystkiego

Gość trytobee
chyba usuneli ten proszek bo juz nie ma.a tak sie chcialam posmiac z wami :/

ten drugi link jeszcze lepszy!!! hahahahaha ludzie no szczyt głupoty:) a ten tekst "...bleble cośtam...IDEALNY NA PREZENT" nie no ludzie litości buehehehehehe.chcielibyście dostać prezent w postaci proszku na urodziny??? wyobraźcie sobie to; jest wasza impreza urodzinowa, wchodzą do was przyjaciele z wielką paką, kokarda te sprawy. otwierasz prezent a tu...PROSZEK ARIEL!!! Z niemiec:) huraaaaaaa

Gość bukaa
Wczoraj znalazlam na allegro skarpetki dla dziecka z dopiskiem "Doskonae na prezent". Wyobrażam sobie reakcję mojego dziecka, gdyby dostało na urodziny skarpetki. :D Ale sukienka ładna

skarpetki w prezencie to można dać niemowlakowi co jeszcze niewie oco chodzi i Ci nie powie "co Ty mi ciotka dałaś?" Ludzie to mają pomysły :)

Gość JolkaFasolka
a gdzie tam jest napisane ze proszek gratis ? ;>