fifcia86 0 Napisano Marzec 4, 2010 ostatnia @ 17 styczeń 2010 do tej pory cisza test w 4 dniu po spodziewnej@ negatywny dryci 11 dni po spodziewnej@ tez negatywny. Cykle co 32 dni zawsze regularne Jednak @ nie mam do tej pory czy mam szase na to że jestem w ciąży? wierzyc testom czy zrobic ponowny? Na bete iść nie moge a wizytau gin za 2 tyg. Staram się juz z mężęm 6 cykl.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fifcia86 0 Napisano Marzec 4, 2010 chodzi mo głównie o to czy któraś z Was tak miała? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ekh Napisano Marzec 4, 2010 nie wiem, co napisac. Ciezko powiedziec, tylko ta beta da Ci pewnosc. Niby testy powinny juz wykryc, ale z nimi tez roznie bywa. No nic, za 2 tyg. sie dowiesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MamaChłopców 0 Napisano Marzec 4, 2010 oczywiście, że jest szansa. jeśli nie masz miesiączki, to oznacza, że owulacja też mogła się przesunąć (2 cykle w roku mogą takie być) i jeśli kochałaś się z mężem w drugiej części cyklu to szanse jak najbardziej są. Sama mam synka, który począł się 3 dni przed okresem, który zreszta nie nadszedł. staraliśmy się o dzidzię 5 miesięcy. Test wykazał ciażę w czterdziestym którymś dniu cylku. jak się okazało potem , owulacja mi się przesunęła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EluśkaEluśka 0 Napisano Marzec 4, 2010 jestem w podobnej sytuacji.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach