Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cpcpc

jednorazowe małe krwawienie na początku ciąży..

Polecane posty

Gość cpcpc

dziewczyny.. jestem w 5tc i dzis w ubikacji na papierze zobaczyłam troche krwi.. tak jakby zabarwiony krwią śluz.. bylo tego troszke i potem juz nic! czuje sie dobrze, nie mam żądnych bóli.. wieczorem zadzwonie do gina.. ale jak myslicie.. czy to moglo byc grozne?

Gość cpcp
pomóżcie..

Gość a może twoje dziecko
Raz też tak miałam na samym początku ciąży dlatego zadzwoń do gina. Ja dostałam luteinę którą brałam pod język do końca ciąży

Gość cpcp
czyli rozumiem ze u ciebie skonczylo sie wszystko dobrze? uuf.. dziekuje ze sie odezwalas.. prawie rok temu juz bylam w ciazy ale w 10tc obumarla i dlatego jestem wyczulona.. nie przezyje straty kolejnej ciąży.. zadzwonie wieczorem bo inaczej moja lekarka nie ma czasu.. jak myslisz? takie troszke i jednorazowo nie powinno byc chyba grozne.. ?

Gość wiele kobiet tak ma
na poczatku ciąży. musisz sie oszczedzac. zadzwon do gina dostaniesz leki na podrzymanie.pa

Gość cpcp
dziekuje za wsparcie.. papa

Gość a może twoje dziecko
tym bardziej skoro juz raz stracilas ciaze to powinna ci dac chocby glupia luteine. Moj synek urodzil sie zdrowy i caly choc dostalam skurczy w 35 tyg to zdolali je powstrzymac do 37