Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bgfgbtbffgfv

niski poziom bhcg we wczesnej ciąży.. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość bgfgbtbffgfv

dziewczyny nie wiem jak to rozumiec.. gin stwierdzil wczesną ciąze i dzis robilam po raz pierszy bete jej wynik wynosi 0,100 !!! o co chodzi? mam powtorzyc badanie w sobote..

Gość bgfgbtbffgfv
tak sie boje.. ost @ miałam 25 stycznia.. wczoraj bylam u lekarza..

kurcze hmmmmm jestes w 5 tydz i 3 dni wiec wynik za maly.....ale powtorz za 2 dni-tam pracuja tylko ludzie i mogli sie pomylic z tym wynikiem mozesz udac sie do lekarza jezeli masz latwy dostep :) nic innego nie przychodzi mi do glowy

Gość bgfgbtbffgfv
własnie.. ten wynik wogole nie wskazuje na ciąze.. :( dzis bede dzwonic do mojej gin... nie wiem o co tu chodzi!! zwariuje chyba

jeszcze jedna opcja mogłaś mniec rozregulowany cykl i zaszłaś np dopiero przed okresem :) później mogło zajść do zagnieżdżenia-a wtedy wydziela sie hormon hcg MOZLIWE WIEC ZE ZA WCZESNIE i tej wersji sie trzymaj :) beta powinna przyrosnac zrob moze za 2 dni?!? a robilas test ciążowy? bo podejrzewam ze nie.... lekarz mogl sie rowniez pomylic-robil Ci usg? czy tylko po rozpulchnionej macicy i zasinieniu przedsionka pochwy stwierdzil????

Gość małe małe
ja betę miałam nieciązową będąc w ciąży, dokładnie 10 dni po owulacji miłam mniej niż 1, babka w labolatorium powiedziała, że ciąża wykluczona a jednak..:) jestem już w 29 tygodniu:D podobno długo się zagnieżdżało, test sikany wyszedł pozytywny dopiero 5 dni po dacie planowanej @

Gość bgfgbtbffgfv
robilam test 3 dni temu i wyszla slabiutka druga kreska.. tak, robila mi lekarka usg.. tylko wlasnie nie bylo widac jeszcze w macicy nic.. dlatego dala na bete.. no a macica jest powiekszona tak jak mowisz.. i masz racje.. ostatnio mi sie cykl rozregulował.. dzwonilam do gin i powidziala mi ze to znaczy ze ciąży nie ma i kazala mi przyjsc w srode.. co radzisz? zrobic bete w sobote? aha!! dzis mialam malutkie plamki jakby krwi.. ale czuje sie dobrze i nic juz sie nie dzieje..

Gość bershkaa
tak, zrob bete ponownie w sobote! jesli znacznie wzrosnie nie masz sie czym martwic:)

Gość bgfgbtbffgfv
ej dziewczyny.. szok poprostu jak ja mam w glowie namieszane tego nikt nie wie..;/ ok tak zrobie.. a gin jak by nigdy nic mi mowi ciąży nie me przez tel.. a wczoraj co innego.. tak sobie pomyslalm czy moze to mozliwe ze te moje plamki to byly implantacyjne.? ?

Gość bgfgbtbffgfv
jestescie?

nie pozostaje Ci nic innego niz poczekac lykaj kwas foliowy beta wychodzi 7-10 dni po zaplodnieniu plamienie tez w tym czasie-implantacyjne :) cholera wie:P lykaj kwas i powtorz bete trzymam kciuki :)

Gość bgfgbtbffgfv
d\zieki;* nie nastawiam sie.. ale fajnie mam namieszane w glowie.. w takim razie gdzie moj @ sie podzial hehe.. zobacze po drugiej becie.. ale ostatnio sie z mezem kochalismy 17.02.. wie jest problem..jednak chyba nie ma nadzieji

Gość bgfgbtbffgfv
dzieki za rady.... zobacze co dalje bedzie.. eeh

Gość bgfgbtbffgfv
wynik byl prawidłowy.. dostalam okres na drugi dzien.. 11 dni spuźniony.. ide go gin.poprosic o cos na uregulowanie ..

Gość saleminka8
ja 3 dni po spodziewanej @ miałam wynik ponad 100

Gość saleminka8
a czy 0,100 to nie oznacza -brak ciaży ja tak miałam jak nie byłam w ciązy

Gość takasobieoona
Ja ostatnią @ miałam 28 stycznia, teraz jestem w 5 tydzień i 2 dzień i betę z piątku mam na poziomie 873 a to i tak mało, wg mnie nie jesteś w ciaży

Gość A to nie była...
... ciąża biochemiczna? I stąd pozytywny wynik i opóźnienie okresu?