Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yolQa

czy wszyscy faceci tak mają?

Polecane posty

Gość yolQa

zupełnie nowo poznany facet po tygodniu znajomości i dwóch spotkaniach powiedział mi, że wyobrażał sobie jak sie całujemy ... czy to normalne?

Gość yolQa
być może to zrobił, tylko nie powiedział!

Gość atrament
nie to nie jest normalne zupełnie nowo poznany facet po tygodniu znajomości i dwóch spotkaniach już by próbował to zrealizować :P

Gość yolQa
próbował, ale próba była nieudana - stąd ten tekst. :)

Gość atrament
to ja już ie wiem co on będzie sobie później wyobrażał, o ile zrealizuje punkt pierwszy

Gość yolQa
dlaczego mężczyźni wyobrażają sobie sytuacje związane z bliskością fizyczną!? dla mnie to jest co najmniej dziwne. inny chłopak kiedyś mi powiedział, że "nie ma chwili, żebym o Tobie nie myślał" - miło sie słuchało tych słów, ale okazalo sie, że on nie myśli o mnie "ale ona jest ładna, mądra, inteligentna, świetna dziewczyna" tylko wyobrażał sobie sytuacje podczas seksu w różnych miejscach i dziwnych pozycjach, każda forma miłosci i jeszcze mi opowiedzial o tych fantazjach i dodał, że zrobiłby ze mną wszystko, co możliwe :o - z pozoru zupełnie normalny student, wysportowany, elegancki, kulturalny, porządny...

Gość troszke chory
Mnie po kilku dniach znajomosci z pewna dziewczyna snilo, ze sie z nia kochalem... nie powiedzialem jej o tym...

Gość tyrytyry
faceci wszyscy są tacy sami i myślą tylko o jednym :D wiec to normalne :P tylko trochę dziwne że opowiada Ci o swoich fantazjach itp. :D

Gość troszke chory
Zdjecie? Nie sadze.

Gość ksenijaa
na pewno juz w myslach odbył z toba stosunek doodbytniczy:o powinnas go szybko porzucic!!

Przynajmniej wiadomo ze hormony u niego pracuja jak nalezy.

Gość taki jede koles
masz racje są nienormalnie bo albo takie rzeczy się z laską robi albo się o nich nie mówi co by się zrobiło ..bezsens

Gość Krokodylka
yolQA jak ty mało wiesz o kobietach i mężczyznach! kobiety bardziej wysławiają się w myślach, w ogóle mają bardziej rozbudowany ośrodek mowy, języka, słów. dla faceta będzie zupełnie niezrozumiałe, że ty sobie nie wyobrażasz takich sytuacji. pomyślą wtedy, że może wyobrażasz sobie sex z kobietą - dla nich innej opcji nie ma. faceci mają bardziej rozbudowany ośrodek wizji, obrazu, wyobraźni, przestrzeni. jak można mysleć o kimś w sensie słów a nie widząc przed oczmi twarzy tej osoby? dla kobiet myśli słowne są na porządku dziennym. i to jest norma! różnimy się! JEŚLI FACET NIE MYŚLI O SEXIE TO JEST DZIWNY! a jeśli nie myśli o sexie z tobą tzn, że nic go nie obchodzisz.

Gość Krokodylka
a, i jeszcze jedno. jeśli ty nie myslisz sexualnie o facetach, to znaczy, że jesteś zbyt niedojrzała, żeby sie z nimi spotykać

"faceci mają bardziej rozbudowany ośrodek wizji, obrazu, wyobraźni, przestrzeni" dlatego jesteśmy od was doskonalsi pod każdym względem :)

Gość Seniorrro
A czy to normalne, że dziewczyna po 2 spotkaniach miała fantazje erotyczne z moją skromną osobą i mi to powiedziała? Nie ma reguły odnośnie płci i dziwnych zachowań.

" A czy to normalne, że dziewczyna po 2 spotkaniach miała fantazje erotyczne z moją skromną osobą" jesteś pewien, że to nie był chłopak? 😴

Gość Seniorrro
Przecież wyraźnie napisałem, że była to dziewczyna. W dodatku coś miała z głową nie tak. Ale to szczegół.

Gość Ona..
Przepraszam bardzo, ale ja też sobie wyobrażałam seks z moim :P Może nie po 2 spotkaniach, ale po 3 na pewno :P I jestem najnormalniejszą w świecie 26letnią kobietą :D

bujna wyobraźnia jest silnie uzależniona od wysokiego poziomu inteligencji jednego i drugiego kobiety mają deficyt

deficyt inteligencji i wyobraźni dotyka zarówno płec piękną jak i brzydszą - i to widac ;) a do fantazji seksualnych - wysoki poziom inteligencji i wyobraźni- nie jest konieczny !

Gość Ona..
Deficyt to mają faceci mężczyzny w sobie, a nie kobiety fantazji i inteligencji ;)

z tym, że płeć tzw. piękną (obecnie coraz brzydszą) owy deficyt dopada znacznie częściej

Gość Krokodylka
Kamech, ty tak jak autorka - mało wiesz o kobietach i mężczyznach. Kobiety i mężczyźni są różni. Mężczyźni nie są gorsi. Kobiety nie są gorsze. Mężczyźni nie są lepsi. Kobiety nie są lepsze. Jedna płeć może być statystycznie lepsza w... ale nie znaczy, że ta płeć jest ogólnie lepsza.

Faceci patrzą na kobietę po prostu inaczej a myśli erotyczne są naturalne,ale bez przesady i nie wszyscy muszą je miec od razu a po pewnym czasie to już na pewno maja bo to normalne

Gość yolQa
wymienił wszystkie formy seksu jakie są i twierdził, że chciałby wszystkich ze mną spróbować... ogólnie to nie jedyny facet, który mi sie zwierza(nie tylko z myśli erotycznych)... inni też opowiadają, że są ciekawi jak wygląda moje ciało nago itp. - chociaż wcale nie jestem "lekkich obyczajów", wydaje mi sie, że właśnie moje zasady i lekka niedostępność ich prowokuje do takich zachowań na siłę próbujących mnie uwieść(?) co do mojej "dojrzałości' emocjonalnej - wyobrażam sobie seks ze swoim partnerem, z którym byłam 3 lata i było mi z nim bosko. :) co do innych facetów, nawet mega przystojnych - nie wyobrażam sobie zbliżeń fizycznych.