Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dropson123

Spóźniony okres i znacznie krótszy :/

Polecane posty

Gość dropson123

Witam Mam problem. Otóż po 3 tgodniach spóźnienia w końcu pojawił mi się okres. Nie wiem, czym mogło być to spowodowane, jednak ostatnio trochę schudłam i przechodziłam przez stresującą sesję. Poderzewała u siebie ciążę, gdyż wiele razy kochałam sięz chłopakiem, jednak zawsze z zabezpieczeniem. Tydzień przed pojawieniem się okresu robiłam test płytkowy i wynik był negatywny. Jednak Gdy okres już siępojawił, to wyglada bardzo skąpo i po 3 dniach jużgo nie mam prawie w ogóle. Do tego wydaje mi się, ze jest trochę jaśniejszy. Czy jakaś Pani może mi powiedzieć, co może być przyczyną tego ?

Gość dropson123
Czy jakaś Pani może mi coś odpowiedzieć?

Gość dropson123
czy jakaś Pani może sięwypowiedzieć?

Gość podnoszeee
moze rzeczywiscie stres u Ciebie był wynikiem spożnienia i skąpego okresu.. dla swietego spokoju zrob jeszcze jeden test - najlepiej rano.. a ile masz lat ?? jak jestes nastolaką to nieregularne i skąpe miesiaczki są normalne :)

Gość dropson123
Mam 24 lata. Przez 2 miałą okres całkiem normlny. W 3 dzien jużbyło tylko troszeczke, a teraz prawie w ogóle. w Sumie barwa ta sama, ale nie wiem, czy to normalnie po tak długim czasie spóźnienia

Gość zrób jeszcze jeden test
dla pewności jeżeli będzie negatywny to wykluczy ciąże i ta "Skąpość" okresu będzie najwidoczniej spowodowana wieloma innymi czynnikami, których pewnie jest milion :)

Gość uhm....
Raczej zaburzenia hormonalne... i wynik przeciążenia/odchudzania..