Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość który szpital we wrocławiu

który szpital we wrocławiu polecacie?? termin na maj

Polecane posty

tak jak w temacie. dziewczynki podpowiedzcie proszę bo już mi ise w głowie od tego wszystkiego kręci, i nie mam pojęcia który wybrać do porodu rodzinnego...

no właśnie moja siorka urodziła na kamińskiego 2 dzieci, a trzecie rodziła w oławie i była bardzo zadowolona z oławy. bardzo polecany jest szpital w trzebnicy, ale tam z kolei nie ma w razie potrzeby oddziału ratunkowego dla noworodków, a ja mam streptokoka w szyjce macicy i dziecko musi mieć podany antybiotyk zaraz po porodzie. jest tam wprowadzony program rodzić po ludzku. z kolei brochów poleca mocno położna z którą mam zajęcia w szkole rodzenia, ale wiem ze tam czieci bardzo często zapadają na zapalenie płuc, ucha itp...

Gość aniulka 1234
Gdzie byś nie poszła, wszędzie jest tak samo. Wszystko zależy od ludzi jacy będą przy tobie w trakcie porodu. Ja bym poszła na Kamieńskiego. Pierwsze dziecko rodziłam w Oławie i trafiłam źle, bo z personelu w trakcie porodu zadowolona nie byłam. Zresztą nic tam nie ma takiego, nawet znieczulenia, za rodzinny poród się płaci, a sprzęty jak są to i tak raczej nikt nie pokaże ci w jaki sposób mogłabyś z nich skorzystać, więc męczysz się zupełnie sama. Polskie realia.