Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chlopaczek;)

jak powiedzieć dziewczynie że nie jest dla mnie "gruba"?

Polecane posty

Gość chlopaczek;)

witam serdecznie;) chciałbym sie Was doradzić jak mam powiedzieć mojej dziewczynie że nie jest gruba... mianowicie twierdzi że bardzo utyła przez zimę..(dla mnie to prawie nie jest zauważalne) nie jest drobna kobieta ale wlasnie takie mi sie podobaja;) uprawia sport, biega ale nie da sie jej przegadać do rozumu że nie jest taka za jaka sie uwaza czyli otyła. uff urwanie głowy;) ostatnio jej powiedziałem że dla mnie jest najpiękniejsza i że naprawde tego nie widać i że przesadza a jak chce to razem potrenujemy.. doradzcie coś ludzie;)

Aleś głupi:) Baby tak maja, że będą po 100 razy móić jaka ja gruba żebyś ty 100 razy mówił kochanie wyglądasz cudownie i jesteś piękna! No my już tak mamy niestety:)

Gość powiedz ze ubostwiasz jej
biust i bioderka, ze wreszcie jest kobieca.

Gość tolko ja ja buduja dam
powtarzanie wkolko kobiecie wyklepanego zdania "nie jestes za gruba" nic nie daje. zacznij to udowadniac czynami..

Gość chlopaczek;)
ależ czyny odpowiednie zostały podjęte;) podajcież jakieś fajne sposoby żeby sie uśmiechnęła i podziękowała buziakiem;)

Gość gruba niegruba panna
Nie mow jej, ze nie jest gruba... Nie uzywaj w ogole slowa GRUBA. Powiedz, ze jest piekna, ma cudowne cialo, podnieca Cie. Nie uzywaj slowa GRUBA, pamietaj. I tyle razy jak bezdie mowic, ze jest gruba to Ty mow o tym jak bardzo Ci sie podoba, wmyieniaj poszczegolne czesci ciala i powiedz jej ze za zadne inne bys ich nie zamienil. Podziala:)

Gość chlopaczek;)
hihi zobaczymy co to będzie ;) co faceci by bez Was rozbili kochane dziewczyny;)

Gość taki jeden;)
heheheh calkiem prawdopodobne xD