Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beta HCG w ng ml

wynik beta HCG w ng/ml

Polecane posty

Gość beta HCG w ng ml
w sumie nie, ale ja pół wieczoru wczoraj dochodzilam z tym przeliczeniem jak i co, a tu proszę :) no nic, jestem w ciąży to będę szczęsliwa, nie jestem to też będę szczęsliwa, zobaczymy. za kilka dni zrobię badanie krwi w innym lab. powinno już wyjść. dziękuję za pomoc! :)

Gość beta HCG w ng ml
Podobno zrobiłam złe badanie. Wolną betę robi się na stwierdzenie wad płodu w 11-14 tyg. ciąży. Ja powinnam była zrobić betę HCG TOTAL - to jest na stwierdzenie ciąży. To wyczytałam z forum. A w laboratorium powiedzeieli mi, że przy tym badaniu wlasnie tak oznaczają

Gość beta HCG w ng ml
mniej niż 2 to wynik ujemny. Biorąc pod uwagę, że mam ten okres raczej w ciaży nie jestem, ale dla pewności chyba zrobię tą właściwą beteę Total.

Gość buahahahahha
DO TRZECIEGO MIESIACA MOZNA MIEC PLAMIENIA A NIE OKRES KILKUDNIOWY DEBILKO!!!!!!!

Gość beta HCG w ng ml
debilką to jesteś Ty skoro takie glupoty piszesz. moja mam miała normalny okres do czwartego miesiąca. okres dziecko, nie żadne plamienie!!

Gość beta HCG w ng ml
nie mówiąc już o tym, że owe plamienie można miec i przez całą ciążę, co nie przeszkadza w urodzeniu zdrowego dziecka i często tak się dzieje, ale rozumiem, że jw jakijś zapadłej wsi takie informacje nie sa jeszcze popularne...

Gość bhcg 2,39
Witam byłam u lekarza wczoraj i wykrył poszerzone o 2 cm endometrium a bhcg 2,39 czy mogę być w ciąży????

Gość junn
który dzien cyklu? ile spóźnia się okres? zasadniczo hcg poniżej 5 traktuje się jako brak ciąży.

Gość emkaaa
Cześć, Ja też otrzymałam u siebie wynik beta HCG w ng/ml. Dostałam jednak normy, więc może komuś się przydadzą. W moim laboratorium normy wyglądają tak: Tydzień ciąży/beta HCG w ng/ml 6-7: 30-45 7-8 : 45-70 8-9 : 70-95 9-10: 65-95 10-11: 42-65 11-12: 28-42 12-13: 20-28 13-14: 19-21 15: 13-15 16: 11,8-13,8 17: 9,6-11,6 18: 8,3-10,3 19: 8-10 20: 4,7-6,7 kobiety nie bedace w ciazy: <2 Niestety nie ma podanych norm dla wcześniejszej ciązy. Ma ktoś może takie na 4-5 tydzień?

Gość gość
a ktoś możę mi teraz odpowiedzieć co oznacza ten wynik <2.00 a test wyszedł pozytywnie

Gość gość
Brak ciąży