Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozczochrana;)

CHCĘ SCHUDNĄĆ OD DZIŚ ... KTO ZE MNĄ?

Polecane posty

Gość rozczochrana;)

W grupie jaźniej.. Czy ktoś jescze próbuje schudnąć??

Gość ja już od 4 dni
na zupkach w proszku. Ile chcecie zrzucić?

Gość rozczochrana;)
No to super że jeszcze ktoś jest. Jenyś .. 9 kg do zrzucenia u mnie. Po ciąży oczywiście. Masakra. Jak ja to zrobie. Zobaczymy. Praktycznie to ćwiczę troszkę od tygodnia.. ale to za krótko na efekty..

Gość rozczochrana;)
Ja pewnie tez zrobilabym sobie jakąś derastyczną diete ale.. karmię piersią więc odpada.

Ja od 2.03.2010 rzucam palenie i automatycznie odchudzam sie, żeby nie przytyć, więc za mnie podwójnie musicie trzymać kciuki za rzucenie fajków i nie przytycie. Jak sie odchudzacie?Co robicie, jakaś specjalna dieta, czy ćwiczenia?

Gość rozczochrana;)
Narazie robie brzuszki i inne ćwiczenia ( glównie na brzuch i boczki). Nie jem slodyczy, smażonych i tlustych rzeczy, nie pije gazowanych napoi.

Gość kiepsko bardzo kiepsko
byłam na diecie od tygodnia, od dwóch dni się obżeram....a dziś rano mnei napadło: pudding czekoladowy princesa carmelove i princessa orzechowa.... w sumie 500 kcal.... :-(

Gość ja nie lacze - 6 kilo narazie
DZIEN PIERWSZY oczywiscie godziny mozna zmienic bez przesady- srednio powinno sie jesc co 3 godz - te 5 posilkow dziennie. SNIADANIE-1 ( 6.00-8.00) - bułka badz. 2 kromki chleba z pomidorem lub z ogorkiem swiezym lub kiszonym lub papryka swieza. -picie- hebrbata - sok minium 30 minut po sniadaniu lub przed SNIADANIE 2( 11.00-12.00) - duzy jogurt owocowy OBIAD( 14.00-15.00) -KOTLET Z KURCZKA + SUROWKA ( JAKA KTO LUBI) LUB GOTOWANE JARZYNY PODWIECZOREK LUB KOLACJA ( 18 max!!!) budyn lub kisiel DZIEN DRUGI SNIADANIE-1 ( 6.00-8.00) 250dag twarozku ze szczypiorkiem cebulka -picie- hebrbata - sok minium 30 minut po sniadaniu lub przed SNIADANIE 2( 11.00-12.00) drozdzowka- badz inne ciacho OBIAD( 14.00-15.00) ryba zmazona( 2 kawalki) badz gotowana + warzywa lub surowka PODWIECZOREK LUB KOLACJA ( 18 max!!!) salatak owocowa miseczkA DZIEN TRZECI SNIADANIE-1 ( 6.00-8.00) laska kielbasy na goraco+2 pomidory lub ogorki kiszone badz swierze lub suroka wedlug uznannia SNIADANIE 2( 11.00-12.00) 3 owoce jakie kto lubi( lub bulka badz 2 kromki chleba z pomidorem itd jw OBIAD( 14.00-15.00) 4 placki ziemniaczane(z odrobina cukru czy smietany nic sie nie stanie) PODWIECZOREK LUB KOLACJA ( 18 max!!!) 2 szklanki gestego soku- lub porcja lodow Chcialam zaznaczyc ze ja osobiscie tak strikte nie uwazam na laczenie bialka z weglowodanami - dlaczego? Stosuje te metoda zdrowego jedzenia juz sporo czasu- schudlam tyle ile chcialam - ale czy ktos z Was zje bulke z slonecznikiem czy chleb razowy badz inny nie ma znaczenia Najwazniejsze jest to- aby nie jesc chleba z serami - wedlina- jajkami itd ( czyli bialkiem) tak samo do mies ryb nie podajemy ziemniakow makaronow czy ryzu - jemy zawsze z jarzyna badz surowka. Tak samo jak smazymy kotlety- nic sie nie stanie jak obtoczymy w bulce tartej i w jajku. Najwazniejsza rzecz KTORA PRZYSPIESZA PROCES CHUDNIECIA TO NIE POPIJANIE W TRAKCIE JEDZENIA TYLkO ZAWSZE 30 MINUT PO BADZ PRZED MINIMUM!!! GAWRANTUJE WAM ZE NA TYDZIEN MINIMUM POWINNSCIE SCHUDNAC 1.5 KG JAK SIE ZGRzESZY A CO NAJWAZNIEJSZE NIE JESTESMY GLODNI I JEMY WSZYSTKO!!!!!!! wkleilam wam z topiku Idy o co kaman mniej wiecej;) szczerze polecam

Gość rozczochrana;)
Dzięki za wklejkę. Może skorzystam.