Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asia22 .krakow

Czy mozliwy sluz plodny w bardzo wczesnej ciazy?

Polecane posty

Gość asia22 .krakow

Mam dzis termin okresu,a zamiast tego mam szyjke wysoko i sluz plodny jak na owulacje.Czy jest to mozliwe??Owulacje na 100% mialam ok 2 tyg temu.Oczywiscie staram sie o dziecko,ale czy to jest jeszcze mozliwe czy ten sluz swiadczy o okresie?

Gość asia22 .krakow
Klaudka,ale przypomnij sobie kochana dobrze!!!! Wszedzie pisza,ze trzeba miec taki twarogowaty,a mi taki dziwny leisty i przezroczysty,plodny wrecz!!!!Ja chyba schizuje.Staram sie juz 4 lata. Klaudka prosze zastanow się i przypomnij sobie czy rzeczywiscie tak mialas czy mnie nakrecasz?

Gość asia22 .krakow
Blagam niech ktos jeszcze sie wypowie,wole byscie powiedzieli prawde,bo nie chce znow sie nakrecac,a potem dostane obuchem w twarz i bede plakac!! Uwazacie,ze to symptom okresu????

Gość nanananna
zrób test to się dowiesz

Gość asia22 .krakow
wiem,ze test trzeba zrobic,ale wiem,ze jak zrobie znow bedzie 1 krecha:( buuuuuuu dzieki

Gość nanananna
juz bym wolała zrobic ten test a nie się zamartwiac

Gość nanananna
co ma być to będzie

Gość asia22. krakow
masz racje,zaraz polece po test,bo nikt mi pewnie tu nie odpowie.Ale i tak wiem,ze z moim szczesciem to znow tylko kolejny objaw cioty! dzieki dziewczyny

Gość nanananna
NAPISZ zycze powodzenia :)

miałam dużo śluzu. Był mleczny, raczej nie ciągnący, ale było go dośc duzo. U mnie to był jeden z pierwszych objawów ciązy

Gość asia22. krakow
aha no to u mnie po sprawie.U mnie jest ciagnacy,jak w dni plodne.Kochane zatem nie bede pisac,bo juz wiem,ze to objaw okresu!!!! Dziekuje bardzo za kciuki,moze nastepnym razem...pozdrawiam

ale dlczego z góry zakładasz, żę nic z tego? Każda z nas jest inna, organizm inaczej reaguje. Ja na przykład pierwsze slysze, żeby taki śluz, o jakim Ty piszesz był objawem zbliżającej sie miesiączki. Osobiście przed okresem miałam tzw. "suche dni"

Gość asia 22.krakow
klaudka bardzo Ci dziekuje,ze wierzysz.Jesli sie uda,to na pewno tu napisze i podziele sie cudem,ale zbyt wiele czekam,by taki dziwny objaw ktory ZADNA nie ma byl u mnie objawem ciazy:*( Dziekuje bardzo i powiem Ci,ze jakos milo mi sie zrobilo jak mi odpisalyscie i jest jeszcze ktos,kto trzyma za mnie kciuki:(

Gość nanananna
a co lekarze mowią o tym że tak długo czekasz na dzidzie?

Gość ja mam dokładnie taki śluz
i jestem już w 10tc potwierdzonej przez gina i usg ciąży:) w pierwszej ciąży miałam zupełnie inny, gęsty i mleczny, a teraz taki

Gość asia22 .krakow
ja mam dokladnie taki... to znaczy?tez taki plodny przezroczysty?troszke wodnity? Nana jestem po 2 operacjach ginekologicznych..poza tym wszystko ok.jest owulacja,cykle ksiazkowe,maz zdrowy,ale jakos nie wychodzi:( Nie wiem czy sie nie nakrecam,ale bardzo mi pomaga wsparcie kobiet na forum...mam depresje i boje sie ,ze moze to tez byc powodem jakiejs blokady. w kazdym razie dziewczyny ja czuje,ze jednak to nie ciaza,ale mimo wszystko musialam napisac..DZIEKUJE:*

jest dokładnie taki jak podczas dni płodnych zupełnie inny niż w pierwszej ciąży

kobieto,idz po ten test!moze nie wszystko stracone!objawy ciazy sa rozne przeciez,jezeli dzisiaj dzien okresu,a go jeszcze nie dostalas to mozna to sprawdzic testem.co Ci szkodzi?idz po test,zaraz wroc,zrob go i napisz jak wyszedl.trzymam mocno kciuki:)

ja Ci napisze,ze wcale sluzu nie mialam na poczatku.nic susza... i jak to ma sie do objawow ciazowych?

a ja dodam jeszcze, że nie mam żadnych objawów ciąży poza brakiem @

gdzie jest autorka?moze poszla w koncu po ten test.napisze szczerze,ze nie czesto wchodze na tego typu tematy,bo to z reguly zakladaja je jakies malolaty,ktore we wszystkim doszukuja sie ciazy,ale w tym przypadku jest inaczej.czuje,ze moze cos byc:)a moja intuicja rzadko sie myli!

Gość asiaa22.krakow
zrobilam-niestety negatywny:( Dziekuje wszystkim za 3manie kciukow i pozytywne nastawienie;)

Gość nanananna
asiaa22.krakow trzymaj się kochana musi się kiedys udac :**

Gość akla
Mam śluz płodny (przeźroczysty, rozciągliwy, obfito) zamiast okresu - 29 dzień cyklu. Czy to może zwiastować ciążę? Test sikany - negatywny. Jeśli to ciąża to kiedy test pokazałby 2 kreski?

Gość Laura_1988
ja również mam taki śluz, aż denerwuje mnie to. @ spóźnia mi się już 15 dni. Poprzednia @ była moją pierwszą po porodzie (mam 6 mies. bobasa) do tego bóle głowy i ciągłe pobolewanie jak na @. zrobiłam 5 testów i wszystkie negatywne...