Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jastrzębiankaaa

kamera/ fotograf Rybnik/Wodzisław/Jastrzębie i okolice

Polecane posty

Gość jastrzębiankaaa

Witam. Jak w temacie szukam kamerzysty i fotografa . Czy znacie kogoś godnego polecenia i za rozsądną cenę? Chciałabym, żeby film z ślubu i wesela był prosty, elegancki, bez żadnych udziwnień typu latające animowane gołąbki i stukające się obrączki. A fotografie, żeby nie były sztampowe. W Jastrzębiu usługi foto: fotoaleksandra, perspektiva, fotonata... Kamerzyści - video-expert m.podsiadly, real wedding z magmą, Jan Marcol, Kusy Joanna... Będę wdzięczna za wszelkie sugestie.

Gość jastrzębiAnka
ponawiam pytanie. Zaczęłam szukać w internecie ofert i się przeraziłam cenami - sesja foto w cenach 1500-2000 zł! Kamera ceny podobne.

No to Koleżanko wcale drogich nie znalazłaś ;) 1500 to nie tragedia... Do mnie dotarły oferty fotografa nawet za 7500 zł :D Uważam, że 1500 to już przystępnie. Zernij na stronę http://www.fotokoma.com.pl/ - mają ceny poniżej 1500 zł. Może Cię zainteresuje ich oferta. Fotonata nie wymaga pewnie reklamy - to już zdjęcia artystyczne - przecudne, choć nie wiem jak cenowo :)

Gość gość-
nie podałaś ani terminu ani kontaktu do siebie to jak zainteresowani mają przesłać oferty.

Gość lola_
no Powiem Ci ze 1500 zł to ja płacę za zdjęcia w kościele i sesja w plenerze. wydaje mi sie ze to są już normalnie ceny ja jeździłam i pytałam. kamerzysta też ok 1300zł. najtańszy chyba jest w Wodzisławiu Foto Kieca ale nie jestem przekonania do zdjęć do niego.

Gość Latka26
Unikaj jak ognia poleceń typu foto/video. Takie polecenie działa na zasadzie układu i trudno znaleźć w ten sposób fachowca. Co do ceny to też źle myślisz. Zazwyczaj niska cena to i niska jakość usługi. Zgadzam się że są tu wyjątki ale jest to coś na zasadzie lotka. Czemu szukasz tutaj przez forum. Google są o wiele mądrzejsze i bardziej wiarygodne

witam! prosze o kontak poprzez adres e-mail. wyślę przykładowe filmy. weronikawojtczak@interia.pl