Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fatamorganaaaaa

do facetow...czy pochwy baardzo roznia sie miedzy soba waskoscia/szerokoscia???

Polecane posty

Gość fatamorganaaaaa

nie mam na mysli skrajnych przypadkow (bo 5 porodach np, czy dziewica), ale zwykle kobiety. czy roznice w scisliwosci pochwy sa bardz wyczuwalne? czy jednak jestesmy porownywalne? (chodzi juz o stosunek, gdy kobieta jest rozgrzana). baardzo prosze o odp. :)

Gość podbijaaaammm

Gość semp_milosci
niektóre są ciasne a niektóre mają pochwę jak wielki kanion to oczywiste. Zazwyczaj przy kości i po porodzie to rozklapiochy a młode ciasniutkie ale nie ma reguły. Żone mi tak zszył ginek po drugim porodzie że jest jak dziewica.

Gość podbijaaaammm
wiem, że niektore sa takie a drugie takie :P, ale chodzi mi o prawidlowosc, czy przy kazdej zmianie partnerki, czujecie roznice, czy jednak to sa takie niuanse ledwo wyczuwalne (no chyba, ze sie trafi jak wyzej napisalam, na skrajne przypadki).

Gość tretre
pochwa jest jak jama ustna

Gość tretre
odbyty sa ciasne

Gość podbijaaaammm

semp_miłości "Żone mi tak zszył ginek po drugim porodzie że jest jak dziewica." Zszywasz nacięcie zewnętrzne i ewentualne pęknięcia szyjki,a "ciasność" zależy w dużej mierze od mięśni pochwy..Więc co ma piernik do wiatraka? :O

Gość p;olikuyhgfd

każda kobieta ma inaczej ustawioną pochwę ,szerokość głębokość,nawilżenie Ja wyczuwam różnice najgorzej jest gdy nawilżenie jest słabe wówczas penis wchodzi z oporami sprawiając wrażenie dla facetów z małym doś. że kobieta jest ciasna,Kobieta im bardziej podniecona sprawia wrażenie szerokiej pochwy.Mnie taka bardzo podnieca bo wiem że taka jest fizjologia.Facetowi z małym fiutkiem jest bardzo przyjemnie gdy kobieta ma małe nawilżenie

Gość amelka23amelka
Zmień swoje życie erotyczne ! Wejdź na dyskrecja.pl i odmień je na lepsze

semp_milosci Pierdolisz totalne głupoty. Tusza, ani nawet poród nie mają zasadniczego wpływu na to.

Gość brum w oranżadzie
ćmok jesteś

Gość to prawda z tym malym
fiutkiem i nawilzeniem. Jaka pochwa jest szeroka tego nikt nie wie bo nikt nie miezyl dla kobiet. W wykipedi napisali ze 3 cm a moja ma w najszerszej czesci 5. Nie wiem moze dziewczynki maja 3.

Gość skad wiesz ile twoja ma
w najszerszej czesci :O w poziomie sobie wkladasz tam linijke, czy jak?

Gość betiiii
5cm!!!!!!!!!!!!!!! to jak rozwarcie do porodu!!!!!!1 czujesz wogóle coś?

Gość fbvcv
pochwa jest szersza niz odbyt ?

Gość kuhgfcxvbgn,

Gość takimalytakiduzy
moja zona przed i po porodzie ma taka samą, tylko niedlugo po porodzie bylo ciut luzniej. aha i zaden doktorek jej nie zszywal bo nie bylo potrzeby

Gość takimalytakiduzy
aha nie o to bylo pytanie...no wiec moje poprzednie partnerki roznily sie ciasnoscia ale nie mialo to dla mnie duzego znaczenia

Gość sensualista
Kolejno na pytania... Powiedzmy, że jakiekolwiek doświadczenie i materiał porównawczy mam. Pochwy różnią się bardzo. Są rzeczywiście i wąskie i szerokie. Różnice są wyczuwalne. Jednak sprawa nie jest aż tak prosta. Wszystko (znaczy JAK JEST) zależy od kilku czynników. Od nawilżenia i stopnia PH wydzieliny (uwierzcie mi że odczuwalnego), od tego czy jest wąska na początku (tu poprawi lekarz) czy głębiej też (znaczy przekrój poprzeczny), od tego jak długie jest przewężenie na początku, od tego jak jest wygięta i jak ustawia się szyjka macicy i czy dopuszcza w standardowych pozycjach głębszą penetrację. To wszystko się czuje. Naprawdę. Przyznam też, że choć jestem niewielki, to wolę kobiety z nieco hm... szerszym wejściem. Czasem "prawie" boli kiedy jest za wąsko lub za płytko. Zatem i dobrze, kiedy jest wilgotno (baaardzo) i z odpowiednim PH (nie mierzyłem dokładnie jakim). Niemalże wszystko przy tym da się skorygować lubrykantami, pozycją, Waszymi mięśniami... ale to już zależy od odwagi partnerów.

Gość jkyhbk
sensualista zabieram Cie ze sobą :)

Gość sensualista
ale gdzie? ale dokąd? jejku nie mogę film chciałem sobie zobaczyć no i głowa mnie boli muszę wcześnie wstać no dooobrze. zgoda ;-)

Gość podbijaaaammm
bo tak

Gość zielona_fala
dobre porwanie sensualisty jakiś ty ugodowy

Gość zielona_fala
dobre porwanie sensualisty jakiś ty ugodowy

Gość Sensor
przebieranie się jest fajne i faceci to kochają www.dyskrecja.pl/sklep.php/k221-Stroje.html?