Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

toomuchtears

peeling kawitacyjny u kosmetyczki warto wybrac sie na taki zabieg....

Polecane posty

Mam cere tłustą szczegolnie nos i czoło, dodatkowo mam pełno zaskórników i wągrów no i przebarwienia na policzkach po tradziku, boje sie isc na oczyszczanie twarzy bo naczytalam sie negatywnych opinii,:/ dermatolog do ktorej chodze zaproponowala mi samodzielne uzywanie peelingu Glyco-A ma 12 % kwasu jednak narazie sie nie zdecydowalam, czy warto w moim przypadku wybrac sie na jakis peeling ale do kosmetyczki? moze podzielicie sie wlasnymi doswiadczeniami z wizyt u komsetyczek czy warto sie wybrac czy jednak nie?

Gość ZyletaSkate
Dobrze jest zrobić oczyszczanie twarzy. Kosmetyczka dobierze odpowiednie kosmetyki do twojej ceryi do wykonania zabiegu. Możesz się zapytać również o zabieg zwany dansorvalizacją. Polega on na tym, że przesuwa się elektrody po twarzy w celu wysuszenia skóry, ale również ten zabieg ma działanie bakteriobójcze. Kosmetyczka powinna ci udzielić więcej informacji na ten temat i jak o wszystkich przeciwwskazaniach do wykonywania tego zabiegu. Gdybyś chciała więcej informacji na ten temat to mój num gg :7529158 Pozdrawiam :)