Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

ziewczyny pomożcie!!!!! ehhhhh ja wiem, że wyda Wam się że jestem nienormalna ale sama sobie nie potrafie pomoc, dlatego zwracam sie do Was :( Od 3 miesięcy nie mam okresu (nigdy nie miałam go regularnie, kiedyś nawet nie było go jakieś pol roku ale to była wina problemów z tarczycą). Te nieszczęsne 3 miesiące temu była impreza, nie powiem że było oszczędnie jeżeli chodzi o alkohol..... poźniej spałam z chłopakiem(tzn spaliśmy koło siebie.... jak dotychczas mam nadzieje, że nigdy nie uprawiałam sexu, piszę mam nadzieje..... bo następnego dnia uroiłam sobie, że TO się stało i że jestem w ciązy..... że albo byłam tak pijana że nie pamiętam co robiłam albo glupota wiem on zrobił cos jak spałam...:( ale jeżeli byłby to moj piewrszy raz to bym coś czuła prawda? No i tak oczywiście wszystkie objawy ciązy mam, zaczynając od powiększenia piersi i żyłek na dekoldzie, po jak mi sie wydaje rosnący brzuch. Z tej głupoty zrobiłam 7 testów ciązowych- wszystkie negatywne.. a mi nadal wydaje sie że coś mam w brzuchu..... a i jeszcze jakieś 3 tyg temu byłam na usg brzucha takim normalnym, pani doktor powiedziała że wszystko ok z narządami rodnymi i że endometrium w normie.... jeżeli byłabym w ciązy to pewnie by coś zauważyła nie? Eh pomóżcie mi.... rozwiejcie wątpliwości.... musze z kimś pogadac.... a przecież mamie nie powiem jaki mam problem a koleżankom też glupio mowic :(

Gość Tu tez powinno byc ci glupio
Nie jestes w ciazy... trzymaj sie bedzie dobrze... :)