Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MiskaE

Mam duży biust

Polecane posty

Miśka, pliiiiiz! 🌻 Wrzuć mi fotkę! Może być na maila :) A co do osobowości: Kto powiedział że mozn amiec tylko jedną zaletę?? ;)

Gość rzeszowianka z baranówki
ech ludzie ;) od czegos ma się wyobraźnie po co dawać fotki od razu ;)

Gość operacja plastyczna
jezd np do Czech tam wykonuja najtaniej. zmniejsza ci na B i bedzie git. serio pisze

Gość kofam sfoje tzytzki
ok dobry stanik starczy ja posłuchałam best bra i tyle ;) wypierdalaj zawistna płastugo ;) jak jej zmniejszą na 90B rozumiem ale jak na 55B to ona by raczej nie chciała nie znasz się to wypad z topiku

Gość kofam sfoje tzytzki
było do operacja plastyczna zawistna płastuga wieśniara zakompleksiona

Gość mic22
.

Gość mic22
a ja powiem tak, laski z duzym wydają się takie agresywne twarde, waleczne i wydaje sie że mozna im dogadać co się chce bo i tak to oleją. dziewczyny z małym kojarzą się z delikatnością, wrażliwością i potem ma się wyrzuty sumienia jak sie coś powie nie tak, zaraz się popłaczą, bo wyglądają na takie kruche i bezbronne. Osobiście wolę z mniejszym, te z duzym mnie przytłaczaja jakoś, wydaje mi się, ze mnie pobiją od razu zmiażdżą czy coś:P

Gość śmierdząca skarpeta
ta pewnie masz małego fiutka i dlatego tak uważasz :P i 3 minuty i dość już Ci nie staje :P koleś z małym fiutkiem woli małe cycki

Gość babishon wredny
aaa wydało się albo płaska deska + wygolona cipka = facet mający zapędy pedofilskie(normalnemu to sie kojarzy z dorastającą dziewczynką)

Gość tysz prowda

Gość Ha ha ha ha ha ha
laski nie gólcie ciipek bo wredny babiszon pomyśli, że dziewczynka hahahah ahaha ha ha

Gość jak deska z wygoloną cipką
to facet ma zapędy pedofilskie ...no bo jak brak cycków?

Gość małe piersi są piękne
a nie jakies wystajace doje

Gość miś polarny w tropikach
a ja mam biust średni w sam raz i jędrny więc co? mam płakać ,że nie noszę 55AA?

Gość to jacy są faceci prawda
a ja mam cycki w sam raz takie trochę większe i mam w nosie ,że ktos woli płastugi nie będę z tego powodu płakać bo jakaś niunia ma kompleksy ,że nie ma wcale biustu i szuka obsesyjnie wkładek zelowych do biustonosza

Gość nie płastuga a w sam raz
ja też mam to gdzieś nie narzekam na siebie jest ok

Gość lubie swoje cycki
ale wiecie co dziewczyny rozmiar rozmiarem ale jak widzę że np jakaś ekspedientka w sklepie odzieżowym ma źle dobrany biustonosz tzn sie biust rozlazły za nisko zapięcie z pod bluzeczki na szyi przebija to po prostu nie mogę się skupić i mam ochotę zwrócić uwagę :( a po drugie osoba która nie potrafi sobie dobrać dobrze biustonosza nie powinna pracować w sklepie odzieżowym a co dopiero bieliźnianym :( nigdy nie słucham rad takich osób w kwesti ubioru(no bo jak jeśli taka lustra nie ma albo jeśli ma to nie wie do czego służy)

Gość to jacy są faceci prawda
widok xle ubranych piersi jest przykry

Gość atam robicie problemy
jak mały źle jak duzy też :P ja wiedzą o dobrym dopasowaniu staników i tak nie dzieliłabym się :) za darmo tym bardziej niech to robią media i programy w TV im za to płacą :D best bra kaweł dobrej roboty ale "za darmo" to nie warto nawet w gębe dostać poważnie :P szkoda twojego czasu

mam pytanie znacie taką firmę esotiquo czy jakoś tak mają miseczki nawet do G ale chodzi mi o jakość tych biustonoszy i o opinię waszą jeżeli któraś nosi

Gość zapalka19
Uwaga, bo padną słowa gorzkiej prawdy: Lepiej mieć za duży biust, niż za mały - ja niestety naleze do tej drugiej grupy kobiet. To jest dramat! Wstydze sie wyjsc na plaze w stroju kąpielowym, w ktorym wygladam prawie jak facet. W sklepach z bielizna zawsze szukam stanikow, ktore "dodadzą" mi troche wiecej ciała. Mam tak mały biust, ze prawie go nie widać. Żadne bluzki z głebokimi dekoltami nie wchodzą w gre. Wolałabym mieć rozmiar E...

Gość wcale nie masz dużego biustu,
rozmiar E jest najpopularniejszym rozmiarem. Więc albo masz źle dobrany stanik albo jesteś puszysta i masz dożo w obwodzie.

Ja mam (dobrze dobrany) 85HH i nie narzekam. Nikt mnie jak cycata idiotkę nie traktuje chociaż fakt, że czasem mam wrażenie że łatwiej mi niektóre sprawy załatwić jak mam wydekoltowaną bluzkę :P Nie wiem czemu tyle osób się dopatruje zależności biust-traktowanie. Prawdopodobnie jeśli ktoś traktuje osobę z dużymi piersiami jak "mało bystrą" to sobie czymś na to zasłużyła i to wcale nie rozmiarem piersi. Przynajmniej z moich obserwacji tak wynika a mam kilka biuściastych znajomych. Lubię te moje piersi, z ciuchami różnie bywa ("za granicą" jakoś łatwiej u nas ciągle szyją ubrania jak by dziewczyny kształtem klocek/deskę przypominały) za to ze stanikami sportowymi po prostu masakra. Od pół roku usiłuje kupić coś porządnego i nie mogę.

Gość mam pytanko o cos tam
a rewidujecie rozmiary co jakiś czas? np jak chudniecie?

Gość baskimama
oczywiście, że rewidujemy :)

Gość rybiki to najgorsze powtory
no ja też ;) wiem ,że staniki potrafią cuda zdziałać no te we właściwym rozmiarze

Gość VizardWro
Witam. Ja uwielbiam kobiety drobne, szczupłe z dużymi biustami. Większość z Was stwierdzi, że np.70F jest ogromny... a ja powiem że mi sie to podoba. Tylko własnie trzeba wiedziec jak go pokazać. Bo nie tylko DEFG... jest ważne. Ważne są kształty. Jeśli jest w kształcie gruszki, nosi się np. bluzeczki na zakładke. Jesli rozchodzi sie na boki... dopasuj stanik, który go sciśnie... itp. Ważne jest też, że wiekszość kobiet nie potrafi dobrać rozmiaru pod biustem. Większość moich partnerek, myliła się kupujac rozmiar więcej. Czyli 75 zamiast 70. ściskając miseczke. Co za tym idzie, biustonosz podchodził do góry na plecach, z przodu opadał ku dołowi. To jeden z podstawowych błedów. Tak jak kupowanie usztywnionych biustonoszy, zabudowanych. Z takim biustem jestescie seksowne, jak go pokażecie, a nie schowacie. Jak jest duży, nawet fajnie jest nie założyc biustonosza pod luźną bluzkę (zaraz mnie zjecie :) ) - bo wiem jak błędne myslenie potrafia mieć kobiety :)... Osobiście uwielbiam, sylwetkę "kielicha". Duzy biust, mała pupa. Czesto bez wciecia w talii - sylwetka "chłopczycy" ... ale biust musi być !!! I chyba na tym to polega, że powinnyście szukać amatora dużego biustu, a nie chcieć zmniejszac ... i na odwrót. Po prostu, łączcie się w pary z głowa, pod wzgledem też seksualnym. Związek, buduje sie jak dom. Na fundamentach pożądania i seksu, stawia sie ściany miłości, wiecząc dachem z zaufania i wierności.