Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość frytka2200

nieskończona żałoba a dyskoteka

Polecane posty

Gość frytka2200

mam 19 lat. 31 stycznia zmarla moja babcia. jak mowi "tradycja", zaloba po babci powinna trwac 3 miesiace. luty minal, marzec w trakcie a w kwietniu swieta i mam ochote jechac na dyskoteke (4 kwietnia), ale nie wiem co zrobic, bo z jednej strony jak to tak jechac na dyskoteke gdy zaloba jeszcze sie nie zakonczyla? a moze jechac i nie bawic sie a tylko pic? jakie macie zdanie na ten temat?

Gość frytka2200
co radzicie bawic sie czy pic?? a moze nie bawic sie i nie pic tylko sie puścić z chłopakiem ? co wybrac? co bedzie najbardziej na miejscu???

Gość Bezrobotna od wczoraj
A czujesz ze tesknisz za babcia??? Ze ci jej brak??? Bo jesli nie to nie ma po co zaloby odstawiac, takie jest moje zdanie

Gość frytka2200
juz zapominam o niej.. ale tradycja to tradycja

Gość frytka2200
ktos sie za mnie podszyl, druga wypowiedz nie jest moja!!! czy tesknie? hmmm... byla chora, przez ostanie pare lat opiekowalismy sie nia bo nie wstawala z lozka, bylam bardzo do niej przywiazana.... bardziej niz do drugiej babci... ale modle sie za nia, moze to wystarczy?

Gość DrMengele
Masz iloraz inteligencji taki sam jak slawetna frytka z big brothera.

Gość a babcia chciałaby
żebyś się zamartwiała ew. robiła coś z obowiązku - czy chciałabym, żebyś była wesoła i bawiła się? Jak sobie odpowiesz na to pytanie - to będziesz wiedziała, czy iść czy nie.

Gość Bogumiła
Myslę ,że babcia chciałaby ,żebyś się nie smuciła.Żałobę nosimy przecież w sercu przez wiele lat.

Gość skąd się biorą takie jak ty
? masz inteligencją rabarbaru

Gość frytka2200
hmmm ciezko powiedziec jak babcia by chciala... gdy zmarl moj tata a babcia byla jeszcze zdrowa a ja bylam mala i wyglupialam sie po smierci taty z kolega to ona co rusz mnie uspokajala bo tak nie ladnie sie wsciekac itp, ale nie wiem jak by chciala zeby bylo po jej smierci, naprawde :(

Gość frytka2200
Bogumiło tez uwazam ze zalobe nosi sie w sercu... a dwa miesiace zaloby to tez juz cos prawda? ehh nie wiem co zrobic :(

Gość a babcia chciałaby
trochę źle zrozumiałaś moją wypowiedź. Jeśli wątpisz w to, że chciałaby, żebyś była szczęśliwa - to po nosisz żałobę? Idź. Jak będziesz czuła, że nie powinnaś tańczyć - to nie tańcz. posiedź, popatrz...

Gość frytka2200
wlasnie chyba tak zrobie ze pojade i posiedze, popatrze, cos wypije ale nie bede tanczyc... ale nadal jakos nie jestem pewna czy tak zrobic chyba musze sobie to jeszcze przemyslec....

Gość fdhsdhdfhd
opuścisz jedną imprezę to się nic nie stanie, okażesz babci szacunek masz ja tylko jedną w sumie :P

Gość cotomozebyccc
mysle ze skoro tak krotko po smierci babci masz juz w glowie dyskoteke ktora odbedzie sie dopiero za miesiac to ta twoja zaloba w sercu jest raczej mala. zrobisz jak bedziesz chciala. po co tu sie pytasz na forum. ile ludzi tyle odpowiedzi dostaniesz.

Gość frytka2200
na dyskoteke pojade dwa miesiace po smierci jak juz. pytam bo chce znac wasze zdanie na ten temat

Gość frytka2200
czy moglby mi jeszcze ktos pomoc?

Gość frytka2200
czy ktos mi jeszcze pomoze?? prosze was, nie zostawiajcie mnie z tym samej....:(

Żałoba jest w sercu...a Ty nawet swojej babci nie potrafisz uszanować. Jedź,baw się,bo tak naprawdę gdybyś ją szanowała to byś nawet takiego pytania sobie nie stawiała.

Gość mmmmmmmmmmmmmmmmmmh
ja bym sobie jedak odpuściła

Gość DrMengele
Czekasz chyba az ktos powie zebys szla, wiec kurwa idz i baw sie dobrze, nie zapomnij kupic 0,7 przed baletami, bo w klubie przeplacisz.

Gość frytka2200
przeciez nie powiedzialam ze chce sie bawic tylko posiedziec, popatrzec i moze cos wypic a wy odrazu.....

Gość frytka2200
i tak pozatym to nie wpuszczaja do klubu ze swoim alkoholem!!! prosze nie ironizujcie :(

Gość frytka2200
jest tu ktos?

Gość a w jakim mieście
a w jakim mieście robią dyskoteki w Wielkanoc :D?

Idź kretynko na tą dyskotekę. Przecież wcale nie nosisz żałoby po babci. Człowiek w żałobie nie zastanawia się nad tym, czy wypada mu się bawić, czy ma tańczyć, czy skakać, czy może nachlać się i patrzyć jak inni się bawią :-O

Gość frytka2200
nie pojde na ta dyskoteke

Gość nbjhbj
w każdym mieście są dyskoteki w wielkanoc !!