Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ooooohhhhhh

pryszcze po odwtawieniu tabletek antykoncepcyjnych

Polecane posty

Gość ooooohhhhhh

Czy ktoras tak miala dziewczyny? Jestem zalamana .Caly dekolt plecy i szyja wysypane.Dostalam od dermatologa tabketki i dwa jakies zele do smarowania na 2 miesiace.Boze az 2 miesiace.Mialyscie podobna sytuacje?Po jakim czasie to zginelo?

Gość ooooohhhhhh
widze ze nikt nie mial takich peoblemow.Swietnie tylko pozazdroscic.

Gość Ciężko powiedzieć bo
trądzik to nie jest wysypka, ze po jakimś czasie zniknie bez śladu.

Gość ooooohhhhhh
ale ja jestem dorosla.Odstawilam 2 miesiace temu tabletki ktore bralam kilka tat.nigdy w zyciu nie mialam takiego problemu.

Gość ach_te_hormony
Gospodarka hormonalna twojego organizmu zostala zaburzona przez tabsy. Nie pociesze cie. Tak latwo sie nie pozbedziesz tradziku, zadne srodki zewnetrzne nie pomoga, gdy przyczyna sa hormony. Wiem cos na ten temat, bo sama mam od wielu lat tradzik hormonalny i nie moge go wyleczyc.

Gość mbvm
"ale ja jestem dorosla" Widzisz, tu nie chodzi o trądzik młodzieńczy więc wiek nie ma nic do rzeczy. To jest trądzik hormonalny jak już ktoś słusznie zauważył. Musisz się zwrócić do lekarza, na forum nikt nie rozwiąże takiego problemu.

Gość ooooohhhhhh
Zastanawiam sie tylko czy jak moj organizm koedys bedzie funkcjonowal normalnie.Nigdy w zyciu nie mialam takiego problemu.Lekarz dal mi leki doustne na 2 miesiace ijeden krem na noc a drugi na dzien.Chodzi mi o to tylko czy ktos mial podobna sytuacje i czy w koncu sie tego pozbyl. Dziekuje za wszystkie wypowiedzi :)