Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szarykot_22

Jestem pechowcem

Polecane posty

Gość Szarykot_22

Nic mi się nie udaje. Żyję inaczej niż bym chciała. Nic jeszcze nie osiągnęłam. Jestem nadwrazliwa i nie pasuję do otoczenia. Nie ma dla mnie miejsca. Ludzie mnie omijają szerokim łukiem. Jestem skazana na 100 lat pustelni. Jest jakaś nadzieja dla...mnie ?

Gość nie ma żadnej nadzieji

Gość Szarykot_22
Smutne, bo nie chcę kończyć jako samobójca.

Gość Szarykot_22
Zabawne, ale jeszcze mam w sobie iskierki życia.

Gość Szarykot_22
Są tu jacyś zagubieni w życiu ? ;)

Jestem nadwrazliwa i nie pasuję do otoczenia. Nie ma dla mnie miejsca. no to ja też

Gość jghghhkk
Byłem zagubiony będąc bezrobotnym, teraz haruję jak wół i świetnie się czuję.

Gość Szarykot_22
Ja jestem taka dziwna, w porównaniu z innymi ludźmi. Wszyscy coś ze sobą robią, konsekwentnie dążą do sukcesów, a ja siedzę po nocach i gapię się w niebo. W czasie dnia z trudem znoszę te wszystkie obowiązki i zadania, którym muszę podołać. Wolę zajmować się czymś ciekawszym. Rzadko kiedy schodzę na ziemię, a jak już schodzę, to po problemy, z którymi nie jestem w stanie poradzić sobie.

Gość Szarykot_22
Zawiodłam rodziców, babcię, dla nich wszystko zmarnowałam. Kończę 22 rok życia i jestem taka rozczarowana tym wszystkim.

Gość Szarykot_22
Jak znowu być szczęśliwa ?

Gość nieewiadomokto
skąd jesteś?

Gość Szarykot_22
Nie wiem, może masz rację. Tak czy owak, troszeczkę mi smutno, kiedy piję cynamową tea w jednej z cieszyńskich knajpek i nie mam z kim zamienić słowa. Życie nie cieszy mnie zbytnio, przeżywam każdą porażkę. Studia nie dały mi tyle radości, ile się spodziewałam, straciłam pierwotny apetyt naukowy. Rodzina uważa, że jestem wariatką i nie wierzy, że coś osiągnę. A szkoda, bo ja mam wiele marzeń. Niestety, wszystko zostaje w myślach. Nie umiem się za nic zabrać, brak mi zastrzyku pozytywnej energii, bo wszystko jest dla mnie zbyt przyziemne.

Gość Szarykot_22
Bielsko Biała - Cieszyn :)

Gość Szarykot_22
A jak wy się czujecie ?

Gość Szarykot_22
To co wrażliwi mają ze sobą zrobić ?

przez tą wrażliwość trudno mi się odnaleźć. Niektórzy ludzie są dla mnie straszni, tzn ich zachowanie :(

Gość alicja z krainy duchów
na tym swiecie jest miejsce dla wszystkich..trzeba tylko odnalesc swoją drogę,zmienic po pierwsze nastawienie na bardziej pozytywne,skoro potrafisz myslec o sobie jak o pechowcu ...mysl o sobie jako o osobie szczesliwej...wiem ze to trudne ale te czarne mysli wywołaja depresje

Gość Szarykot_22
Ludzie są okrutni dla tych wrażliwszych. Odcinają nam skrzydła, które jeszcze mamy. A ja nie mogę się przystosować do takiego normalnego świata. Wszystko mnie przerasta, rozczarowuje.

Gość 30stak
pociesz sie, ja za miesiac mam 30tke na karku i czuje ze "time's up" i tyz nie wiem co mam robic, wiec poprostu sobie zyje...

Gość Szarykot_22
To znaczy niekiedy czuję się dobrze, np. jak spędzam wieczór gdzieś w pubie, opcja " herbata i ksiażka " też się sprawdza. Pomaga mi też kontakt z kulturą, naturą, jak i twórcze czynności. Ale potem wszystko się kończy, trzeba iść na uczelnię, do pracy, a tam nie potrafię się przystosować.

Gość Szarykot_22
Wiem, ale zastanawiam się, czy można teraz żyć po swojemu ?

badz po prostu sobą,napewno znajdzie sie ktos kto cie polubi :)

ja tam cię lubię :) nie kazdy ma szalony temperament i jest pyskaty...no i bardzo dobrze!!!

Gość Szarykot_22
Jestem sobą, nie lubię grać kogoś innego. Tyle, że czuję się ostatnio, jakbym żyła w kieracie. Męczą mnie studia, praca, wszelkie uzależniające obowiązki, ludzie, którzy napędzają wyścig szczurów. Widzę siebie gdzies poza tym światem.

Gość Szarykot_22
O, dziękuję, bardzo miło mi poznać :)

Gość 30stak
wczytujac sie w twoj pierwszy post- widze ze wszytko jest dla ciebie na nie - ja tez tak mialem i w sumie nadal mam - ale sek w tym zeby przeinaczyc swoj tok myslenia - swiat sie dla nas nie zmieni wiec choc troszke sprobojmy upodobnic sie do niego - spprobowac nie zaszkodzi, stracic mozemy niewiele, zyskac za to ogrom :) 3mam kciuki i glowa do gory

a może to poprostu ta długa zima na ciebie tak zadziałała.teraz zrobi sie cieplej idzie wiosna,wyjedz gdzies nawet na 3 dni..zmiana otoczenia dobrze zawsze wpływa :)

Gość Szarykot_22
Możliwe, ale wiecie, ja jestem takim niespokojnym duchem. Mam w głowie dużo pomysłów, czerpię pełną garścią z literatury, teatru, filmu, sztuki. Czasem mam wrażenie, że marnuję się tutaj, a powinnam gdzieś daleko pojechać, bo nawet na studiach nie do końca znalazłam azyl.

masz swoje zaintersesowania a to już dużo :) moze w tym kierunku powinnas sie kształcic tak aby praca stała sie twoją pasją :) pomysl o tym powodzenia :)