Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziwnie mi jest

pozarlem sie ze swoja dziewczyna

Polecane posty

Gość dziwnie mi jest

tak szczerze mowiac jestem okropnym zazdrosnikiem, z tym zgodze sie z reka na sercu. Miala male spotkanie z kolezanka u niej w domu, kupily sobie jakaa wodke i wypily po dwa drinki. Wkurzylem sie na to strasznie, bo nic mi nie powiedziala o tym spotkaniu, dopiero po kilku godzinach od spotkania z kumpela. Nie szczedzilem slownictwa w jej strone, zaczalem wypisywac przeklenstwa. napewno plakala, bo sam pozniej nie wierzylem , ze to napisalem. Po tych przeklenstwach nie odzywala sie do mnie, ja do nie tez. Po calym dniu nie odzywania napisala mi kocham Cie , co robic? nie odpisalem

Gość yolQa
idź do psychologa.

Gość jak jest się razem
nie odpisuj, daj jej spokój... mam nadzieję, że już Cię 3 razy zdradziła tego wieczoru 🖐️ wypad psycholu stąd 🖐️

Gość do lekarza
!!!

Gość pchełka223344
laska stara sie załagodzic sytuacje a ty debily robisz jej afere ze napila sie z kolezanką ty durny jestes ! ;/ przeproś ją !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!nic złego nie zrobila

Gość Bolu ty
Wiesz jaki masz charakter i w kacu przedobrzysz ja ci to mowie predzej czy pozniej ona sie wypali i cie oleje tojest kwestia czasu tego w sobie niezmienisz i wiem ze mi przyznasz racje,nawet jak napiszesz ze sie myle bo mam racje:)

Gość alicja z krainy duchów
skoro ci dziwnie i masz wyrzuty sumienia...to szczerze z nią porozmawiaj nie smsy tylko rozmowa,jejku nic sie takiego nie stało to chyba dobrze,ze ma kolezanki :)

Gość TH is IT R
Ja mam dobre serce i jasną duszę a żadna mnie nie chce Wolą być z takimi co mają złe serce i ciemną duszę

Gość do lekarza
TH zmien tekst bo jestes NUDNY!!!

Gość TH is IT R
Mam dobre serce i jasną duszę i nie jest to żaden tekst tylko prawda

Gość Krokodylka
TH a może zadbaj o swoją atrakcyjność. sylwetkę, ubiór, perfumy, przede wszystkim o higienę, dłonie, stopy, bieliznę, pasującą fryzurę i bądź pewny siebie, mów sobie, że jesteś świetny i suoerprzystojny a jak jakaś cię nie chce, to głupia jest