Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość csaadsv

wieczór panieński

Polecane posty

Gość csaadsv

Hej macie jakies fajne pomysly na wieczór panienski. to bedzie kameralna i spokojna raczej impera bo przyszla panan mloda- moja przyjaciółka w ogole nie chce wieczoru panienskiego - jest w ciazy i troszke zle ja znosi i chciala sie z nami spotkać tzn w 4 dziewczyn ktore przyjaznimy sie od przedszkola... jak zawsze mamy sie spotkac u mnie w domu ale chce zeby tym razem zapamietala nasz wieczorek:) w koncu to jej ostatnie spotkanie jako Wolna panna:) wiec co mam przygotowac?? jakie atrakcje, zeby bylo smiesznie i dobrze sie bawiła?? napiszcie jak wy spedzicie lub spedziłyscie wieczór panienski:)

Gość csaadsv
nik z Was nie mial wieczorku panieńskiego lub nie organizuje?? prosze o pomysły to dla mnie naprawde bardzo wazne:)

Koleżanka robiła w stylu imprezy hawajskiej;-) Były drinki w kokosach, łańcuchy z kwiatów itp:-) Ja planuję coś po meksykańsku;-) Tortille do jedzenia. Chipsy z kukurydzy i rożne przystawki.

O tak tematyczna impreza to bardzo fajny pomysł. Ja połączyłabym wieczór panieński z przyjęciem na cześć dzidziusia. Mogą być jakieś fajne konkursy(tylko raczej wymagające myślenia niż ruchu skoro PM się źle czuje), możecie też zrobić sobie np. domowe SPA. :)

Gość csaadsv
a jaki prezent dla przyszlej panny mlodej?? co daje sie podczas wieczorku??