Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iudgygctygc

on nie chce dac mi spokoju

Polecane posty

Gość iudgygctygc

rozstalismy sie dokładnie 2 tygodnie temu on wciaz pisze prosi o ostatnia szanse itp doszło do tego ze mnie straszy-w sensie ze jak niechce sie z nim widziec to sam mnie znajdzie albo ze mam odbierac telefon bo przyjedzie...mowi tez ze jak bede miala kiedys facxeta to on mu nie da zyc;/ jestem przestraszona wczoraj mi wypominał wszystko co zrobił dla mnie w całym zwiazku-uwaga zabrał pare razy do kina, nawet to ze kupował czekoladki tez mi wypomniał(jaka to ja zła jestem, a on zawsze sie troszczył) napisałam ze ma mi wystawic rachunek i oddam mu za to wszystko to sie obrazil i stwierdził ze nie o to mu chodzi--wiec o co??? ma tez moje nagie zdjecia-wiem głupia byłam;( cały czas mi o tym przypomiona chociaz jestem nie do rozpoznania na nich ale ...czuje jakby cos kombinował pisze my ze jest sk**wielem i chamem za to co mi robi -to on ze mu ublizam i cos o policji było chory człowiek jednym słowem nie do pozbycia mowie mu ze nie kocham, nic to nie daje on chce ostatnia szanse i koniec!! rozstalismy sie przez picie awantury itp-wczoraj usłyszalam ze pił przezemnie bo taka zimna bylam przez 2 dni heh cos strasznego co robic??

Gość Spokojna prawie zawsze
zmien numer telefonu

Gość dlaczego tak igrasz
kobieto-nie wracaj.Miej jego gadki w dupie.Niech spada.Nie daj sobie po raz drugi zatruc zycia.Posluchaj starszej kobiety.

Gość dlaczego tak igrasz
jesli cos ze zdjeciami zrobi tzn, gdzeis bedzie pokazywal, mozesz powiedziec, ze zrobisz sprawe o naruszenie dobr osobistych.Tylko z tego powodu juz i nie wolno wrocic.To szantazysta .Tacy jak on to tchorze i cieniasy.Tylko do swej kobiety maja taka odwage.zagroz sprawa sadowa.

Gość iudgygctygc
nie wroce! nie ma takiej opcji chce zeby sie odczepił numeru nie moge zmienic;/ mam w mixie na 20 doladowan jeszcze a nie doładuje sobie odrazu na tak duza sume niestac mnie

Gość iudgygctygc
boje sie go;/ zawsze byłam dobra dla niego a on sie zmienil strasznie na poczatku zwiazku sielanka teraz koszmar

Gość dlaczego tak igrasz
nie odbieraj od niego telefonow.Nawet jak przypadkiem odbierzesz, natychmiast rozlaczaj.Wychodz mozliwe wszedzie z kims.Na zdjecia tak jak mowilam.Zagroz ewentualna sprawa.Utnij wszelki mozliwy kontakt.Jesli bedzie za Toba chodzi, sledzil , bo i tacy sa wariaci, rowniez zagroz policja.Ze zlozysz doniesienie.Czesto tak sie zdarza jak opisuje.Konsekwencja wyplaczesz sie z tego.Zycze powodzenia.

Gość iudgygctygc
mam nadzieje bo jak nie grozby to błagania o to zeby wrociła;/ cos strasznego;( dzisiaj z nim porozmawiam ostatni raz bo stwierdził ze mu obiecalam(chociaz tego nie bylo)ale ok ostatnia rozmowa powiem zeby sie odczepił i koniec mowi ze niby ma obiecane spotkanie-i chce wymusic na mnie bo mu obiecałam ostatnie spotkanie Boze on swoich obietnic nie dotrzymywał nigdy to bylo ok;/

Gość dlaczego tak igrasz
nie boj sie.Najgorsza opcja z mozliwych.Staraj sie na razie z nikim nie umawiac.Przeczekaj to wariactwo .Po co idiote dodatkowo rozdrazniac.Minie mu.Szacuje do pol roku.Glowa do gory.Tylko pamietaj , nie ugnij sie.

Gość dlaczego tak igrasz
sam na sam -nie polecam.Przy rozmowie niech bedzie ktos.Mama, przyjaciolka.Ma miec jasny obraz , ze to koniec.Powaznie mowie.Naprawde dobrze Ci radze , jesli rzeczywiscie chcesz rozwiazac ten wezel.

Gość adi_P
to wez jego numer tel. wprowadz w telefonie do listy blokowanych

Gość iudgygctygc
nie mam takiej opcji w telefonie;/ tyle co zrobiłam to ze jak dzwoni to jest zajete ale sms nie da sie zablokowac;/ nie dopuszcze do tego spotkania to wiem napewno

Gość CycoLinka90v
nie odbieraj, zablokuj jego numer ui przestań przeżywać jak żaba okres :O

Gość wolisz doladawania w mixplusie
od własnej psychiki :O

Gość iudgygctygc
19 doładowan w mixie po 30 zlotych? daje 570 złotych -ja nie pracuje studiuje dziennie! poza tym wczesniej straszył mnie ze sie zabije doslownie teraz bierze relanium niby był u lekarza

Gość dlaczego tak igrasz
dziewczyno- to szantazysta.Nie boj sie go.Nie daj sobie wepchnac poczucia winy.A z telefonami rob tak jak mowie.Sms, nie czytane kasuj.Mozesz druga karte wlozyc bez abonamentu .Kup kart startowa za pare groszy.Wystarczy doladowac za 5 zl i na smsy masz.Zadzwonic kazdy bedzie mogl.

Gość to samo
bardzo Ci współczuję, bo przechodziłam przez to samo... tyle, że u mnie były zastraszania żebym wróciła- nie było takiej opcji. Kiedy zobaczył że nie ulegnę zaczął się prawdziwy koszmar. Podpalił mi drzwi od domu, wybił szybę w oknie, pobił mojego brata i wszystkich kolegów z którymi mnie akurat spotkał. sprawa trafiła na policję, po czym przyszedł do nas do domu ze swoją mamą i przepraszał, wycofałam sprawę i... na nowo to samo. do dziś się boję tego człowieka choć minęło 7 lat...

Gość iudgygctgc
obiecał ze nie bedzie mnie nachodzil jak z nim porozmawiam porozmawiałam on mowi ze bedzie za 2 godziny pod moim domem;/ nienawidze go

Gość iudgygctgc
u mnie tez zastraszania zebym wrociła;(

Gość kemilajn
nie odzywaj się, nie spotykaj się, jak dziś przyjedzie powiedz że masz kogoś i żego nie kochasz. spytaj go czy chce byc z kims kto go nie kocha, wiecej sie nie spotykaj z nim

Gość dlaczego tak igrasz
niech stoi.To akurat mu wolno.Nikt mu nie zabroni.Jak bedziesz wychodzila , postaraj sie z kims z rodziny , moze masz brata, moze z ojcem.Rodzina musi Ci pomoc sie z tego wyplatac.Nie reaguj.Gdyby zastraszal Cie -wiesz gdzie to masz zglosic.

Gość to samo
wiesz co najlepiej by było gdybyś w ogóle nie wychodziła do niego... bo to był własnie mój błąd. prosił o ostatnie spotkanie, a ja naiwna się zgadzałam i później znowu ostatnie i tak ciągle... no maskara, to tylko daje mu zbędną nadzieję że Cię odzyska.

Gość iudgygctgc
powiem mu ze mam kogos to wpadnie w szal;/ to najgorsza opcja

Gość iudgygctgc
nie wyjde do niego;( nie ma mowy

Gość kemilajn
to i nie odbieraj telefonów. po paru miesiącach mu minie

Gość kemilajn
albo niech wyjdzie do niego Twój ojciec lub brat i pogada z nim "po męsku" żeby spier@@@@

Gość Hjmahtmag
Nie mam ojca ani brata

Gość iudgygctygc
i co przyjechal wydzwanial do mojego domu, mama sie wkurzyla poszła mu otworzyc i pogadac on powiedział ze chce ze mna porozmawiac i wszystko sobie wyjasnic wiec ta stwierdziła ze powinnam wyjsc mowiłam jej ze to nic nie da a tym badziej mu pokaze ze wystarczy pare razy podzwonic i juz mnie ma ale ok tez byłam zdenerwowana i swierdziłam ze powiem mu zeby sie odpiepszył raz na zawsze bylismy na spacerze on caly czas probował przytulic itp ja twardo ze ma mnie nie dotykac bo sobie pojde prosił, błagał, płakał , przepraszał tłumaczył blablabla prosił o ostatnia szanse powiedział ze sam odejdzie jak cos bedzie zle(taaa jasne) ja oczywiscie ze nie chce , nie kocham go itp niestety on jest głuchy na takie słowa po 30 min zaczelam marznac a jako ze ciezko bylo sie go pozbyc obiecałam wszystko przemyslec o czym mowilismy i napisac do niego jutro chociaz juz mnie uprzedził ze w pn rano jest pod moim domem z kwiatami z okazji dnia kobiet;/ powiedzialam ze nie dziekuje a on na to ze MUSI mi je przywiesc i koniec to okropnie uparty typek zawziety

Gość iudgygctygc
mam 23 lata i naprawde nie wiem co robic;/ jak sobie z tym poradzic straszy mnie ze na uczelnie zacznie przychodzic a mi zostało 3 miesiace do konca studiów ale jak bede go tam codziennie widywac przestane przychodzic