Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rajtar wylogowany

A teraz moja prawdziwa historia - Rajtar jakiego nie znacie...

Polecane posty

Gość rajtar wylogowany

Wszystko zaczęło się około 30 lat temu... wtedy to własnie mój ojciec - którego nie znam osobiście - zapłodnił moją matkę... przebiegało to ponoć w sposób dość niezwykły... on wkładał jej penisa do buzi, zapełnił usta ejakulatem, ale ona - z powodu zbyt dalekiego wepchnięcia prącia - zwymiotowała nasienie wraz z porcją marcjewki z groszkiem, które to spływając po jej brzuchu dostało się do pochwy i doszło do zapłodnienia... tak swoją drogą matka często mówiła mi, że wolałaby, gdyby do pochwy dostal się groszek lub marchewka - z pewnością wyrosłoby z nich coś ciekawszego niż ze mnie :( Moje dalsze zycie nie było zbyt ciekawe... matka z dośc mocnym stopniem upośledzenia cały czas trzymała mnie w domu... z czasem, gdy w wieku lat 6 opanowałem już trudną sztuke chodzenia, stałem sie nieco bardziej kłopotliwy... z początku trzymała mnie na smyczy, bo przy okazji robiłem za dużą popielniczkę... niestetty, gdy nieco podrosłem, zostałem oddelegowany do piwnicy... Tam spędzam czas od około 23 lat... moje życie początkowo ograniczało się do leżenia na wilgotnym cuchnącym materacu, wygladania przez jedną luksferę na świat (i tak niewiele przez nia widać... :O ) i do zabaw z kasza jęczmienną... czemu pisze o zabawach? ponieważ kaszę dostawałem do jedzenia, ale moje potrzeby seksualne rosły z wiekiem... więc gdy matka wsuwała mi miskę kaszy pod drzwiami to najpierw -póki była ciepła - zabawiałem się z nią, pakując do miski penisa, a po zjeździe zjadałem wszystko ze smakiem :) Mniej więcej rok temu matka dostała z PFRONu komputer z internetem... z racji tego, że nie wiedziała co z nim zrobić, dała mi go do piwnicy... zaczałem korzystać z sieci... podszlifowałem nieco czytanie i pisanie, tak więc w wieku lt 28 przeczytanie 3 akapitów tekstu nie stamnowilo już dla mnie absolutnie zadnego wyzwania :classic_cool: początkowo wpadłem na pomysł, żeby napisac w sieci jakiś apel o pomoc, napisałem nawet n jakims forum temat "pomocy, matka trzyma mnie w piwnicy i karmi kaszą jęczmienną, którą gwałcę co noc" ale nie wiedzieć czemu potraktowali to jako żart, w dodatku pojawiły sie oskarżenia o kazirodztwo.. :( Z czasem życie w sieci stawało sie coraz bardziej przyjemne.. poznałem tam wielu przyjaciół i wiele kobiet ❤️ w kilku nawet mocno się zakochałem :) odkryłem też, że nie muszę gwałcić miski kaszy, żeby odczuć przyjemność.... wystarczy jedna reka... Przestało mi przeszkadzać siedzenie w piwnicy... stałem się gwiazdą forum erotycznego, stałem się szarmancki, zdobyłem doświadczenie w kontaktach z kobietami, choć na żywo nie widziałem żadnej, nie licząc mojej upośledzonej rodzicielki :( Teraz, siedząc tu z wami w samych slipach, flirtując z kobietami i w międzyczasie masując swoje prącie, czuję, że naprawdę moje życie jest wspaniałe i nie trzeba mi nic więcej :) kocham was ❤️

Gość mottzzzzzne
:classic_cool:

Gość konserwator tematów
tekst jest do przełknięcia :O napisany w starym dobrym stylu, którego zasadniczą wadą jest wciąganie w historyjkę osób z rodziny. :O nie do końca rozumiem dlaczego tak się dzieje. może szarganie naszymi pierwszymi autorytetami w naszym życiu wydaje się tak obsceniczne i wzbudzające kontrowersje (a o to przecież chodzi) że tak chętnie pisze się o cudzych matkach, ojcach.... :O tak jest motzne bo przynajmniej dla mnie nie jest to ani śmieszne, ani zabawne, ani erotyczne, ani do niczego innego nie podobne. :O

Gość brum w oranżadzie
beznadziejne badziewie 15 latka

Gość brum w oranżadzie
to ja, rajtar, zaraz skoczę z rozpaczy 😭

Gość rajtar wylogowany
pisałem to 5 minut, kretynko :D I tam - czuję satysfakcję gdy nie dość, że jakiś idiota jest oburzony, to w dodatku zaraz pojawiają się jego obrońcy :D

Gość moderatorzy..
właśnie widać jaki poziom na tym forum reprezentują moderatorzy... połowa tych bzdur nie na temat jest do usunięcia, ale jak widać kafeterią zarządzają tacy sami debile jak autorzy tych płytkich tematów...

Gość konserwator tematów
"oburzony" :O chyba sobie żartujesz pajacu. :O takich testów to już było na pęki :O i nie myśl że przedzierasz jakieś nowe szlaki w "twórczości" literatury :O forumowej. Wcale bym się nie zdziwił jakby to był tylko gotowy szablon, w którym zmieniłeś nicka bohatera. :O Więc wypierdalaj :O 🖐️ )))) i poszukaj nowych testów do skopiowania.

Gość konserwator tematów
usuwanie to niczego nie da. :O co myślisz że malowanie trawy na zielono to jedyny sposób by było pięknie i radośnie. :O

Gość rajtar wylogowany
skoro było na peki to dawaj, wrzuć/skopiuj z 5 podobnych cwelu :D 🖐️ Tu już wszystko było, a własnie odwoływanie się do pewnych motywów to szacunek dla dokonań przodków, a nie kopiowanie 🖐️

Gość konserwator tematów
tak sobie tłumacz pederacho :O z tego co pamiętam to twoi przodkowie ostro wcinali kupy a nie jednemu wylądowało co nieco na szczurzej klacie. :O i jak widzę nic do tej pory się nie zmieniło, tak jak i twoi przodkowie, tak i ty teraz nosisz buty za "elitą" , drobny, przetyrany, stulejarzu.

Gość rajtar wylogowany
a oczywiście ta "elita" to ty i tobie podobni... :D weź już spieerdalaj nudny pastuchu 🖐️

Gość konserwator tematów
Nie to ty to napisałeś, co nie zmienia faktu że na samo słowo "elita" już puściłeś kleksika w bokserki. :O

Gość konserwator tematów
"vera_lynn" to nie pacynka tylko marionetka, ale masz rację co miałem do napisania to już napisałem, więcej już nie potrzeba :) 🖐️

Gość rajtar wylogowany
Tak, strasz mnie jeszcze tą "elitą", do której sam nigdy nie należałeś... zresztą - co to za elita? pregrani debile z forum erotycznego :D Ale widzę ćwoku, że zazdrość cię zżera, że sam nie jesteś w stanie popełnić podobnego tekstu... a przez to sam wszystkim zarzucasz grafomanię :D biedny debilku... :D a teraz wybacz, ale kończę ten pasjonujący dialog, bo mam kilka ciekawszych rzeczy do zrobienia niż gadanie z jakimś nudnym ścierwem 🖐️ Możesz więc teraz spokojnie się popodszywać, nikt cię nie styra :D

Gość konserwator tematów
sam widzisz marionetko z jaką łatwością odwróciłem uwagę od twojego (powiedzmy) tekstu, co prawda na coś równie płytkiego i żałosnego, ale przynajmniej bez matczynej (napiszmy) opieki. :O

Gość brumq
Odczepcie sie od mojego rajtara,on jedyne mnie dupcy.

Gość siedzę tu od lat
konserwator - aż za dobrze widać, że dopiekł ci tym tekstem, wiec chociaż zaloguj się na rajtara i okaż trochę odwagi cywilnej.

Witam Wszystkich.. Orange,nawet nie wiesz, jak mi pomogłeś..opowiadanie mi sie podoba.. troszkę niedopracowane, ale trudne są pierwsze kroki..:) nie miejcie za złe Autorowi.. a moze to przyszły Wieszcz?.. ja sie nie gniewam, spoko:) wiesz, że i tak nie skoczę..:D:D:D 3m siem..:D

Gość amelka23amelka
Zmień swoje życie erotyczne ! Wejdź na dyskrecja.pl i odmień je na lepsze