Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BLAGAM o pomoc- prosze zajrzyj

PODSKÓRNE ROPNE PRYSZCZE

Polecane posty

MAM DOSC ICH JUZ.Walcze z nimi od 5-7 lat. raz jest lepiej raz gorzej, mamm 26 lat i cere tak zniszczona jak nigdy..byly antybiotyki, kosmetyki dla dzieci leki apteczne bez recepty...tabltki anty... i nic. po tych ost to nawet bylo juz dobrze. odstawilam i..po 4 miesiacach - MASAKRA. takie duze, podskorne, niedowycisniecia, dlugogojace sie, babrajace i pozostawiajace blizny pryszcze. e :( moze jest jesczze na to sposob o ktrórym nie wiem?:( blagam o pomoc. ja musze życ, wychodzić, uśmiechać się, z ludzmi rozmawiać...a mam twarz taką, że rzygać się chce..:(:(:(

nikt nie wie:(??

Gość gggghhhh
a może to gronkowiec, albo coś innego, ja też kombinuje jak mogę, mam 17 lat i na pewno nie mam idealnej twarzy, ale terasz robie tak że zmieniam czesto kosmetyki, chociaż i tak nie jest dobrze, spróbuj zielonej i białej glinki, krem Sudocrem, zrezygnuj z makijażu, puder tylko mineralny(np L'oreala jest genialny), myj często twarz i rób sobioe parówki....

Gość bnnbbn
myj często twarz - nieeeee!

Mozesz sprobowac myc twarz otrebami owsianymi - na kranie zawies siateczke (moze byc z ponczochy ;) )z tymi otrebami tak, by woda z kranu splywala przez otreby i tak myj twarz. Owies ma rewelacyjne dzialanie na skore. Mysle, ze nie zaszkodzi - a noz pomoze ;)

ja znowu zaczęłąm kuracje sitosterolami, na mnie to zawsze działa. ale ja mam trądzik androgenny (pcos). Nie wiem czy na ciebie to podziała. Biore Poldanen na prostate bez recepty. Odkąd zaczęłam brać te tabletki ni mi nie wyszło nowego. tzn żaden ropniak. ewentualnie czaem jakiś niegroźny z białą końcówką. Moje pryszcze pozoztawiają blizny zanikowe tzw dziurki ,odkąd odstawiłam diane 35 to jedyna rzecz która mi pomaga. Wejdź na wątek o sitosterolach na kafe. Najpierw dawka uderzeniowa 3x2 tabl przez tydzień, potem 2x2 przez miesiąc i 2 przez kolejny miesiąć.

dziekuje za porade. gronkowiec odpada - roboalm badania, dwa razy. ja nawet po tutejszym temacie lykalam ten lisc oliwny. tn te tabletki. chlopiec moj mi je wyczarowal, bo trudno bylo dostac. na moj rozumek i doswiadczenie w walce ...mam tradzik hormonalny lub cos. pilam na wlasna reke takie krople homeopatyczne - hormeel...i wcale sie nie poprawilo, hormony jakby jesczze bardziej zaczely szalec, co bylo na twarzy widac... ale tonacy brzytwy sie lapie. poczytam o tym, co pisze gonia 266. kurcze, tak bardzo chialabym miec gladka twarz. moje najwieksze aktualne marzenie.

z tym czestym myciem twarzy to racja. nie wolno przesadzac. najlepiej 2-3 razy dziennie.czyli rano i wieczorem i np w dzien zmywam makijaz jak tylko go nie potrzebuje . jednak pielegnacji mojej twarzy nie wyobrazam sobie bez uzycia wody. mleczka - fuj, nie znosze. packa to sie niemilosiernie.