Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Psycholog XXX

Psycholog ZAPRASZAM BEZPLATNIE

Polecane posty

Gość Psycholog XXX

Weszlem na to forum z mysla udzielenia pomocy. Pozdrawiam

Gość nie wiem .............,,,,////
jak Ci pomóc opowiadaj jak do tego doszło:D?

Gość łoj matulu
ok, tylko rzuć skan swojego dyplomu

Gość ryterka
łał jaki fajny psycholog :) Na kiedy można się zapisać ?

znam paru takich z dyplomami medycyny konwencjonalnej, ze statystyk wynika ,że w ciągu jednego roku zarażają się od swych pacjentów 5 % ich dolegliwości. Ile już jesteś w branży:-)?

Gość Psycholog XXX
Jezeli pisze iz jestem Psychologie to osoby niewierzace wto nawet po wyslaniu dyplomu i zaswiadczen beda uwazac ze jest to nieprawdziwe wiec nadarmo moj wysilek zapraszam

lat???:D

Gość on ma cos z Kononowicza
:D dobra, co mozesz mi poradzic. facet mnie olewa, ja jego. oboje mamy po 24 lata. czy on chce, zebym pierwasza zadzwonila?

Gość Psycholog XXX
Opisz swoj problem a podam ci rozwiazanie

jako bioenergoterapeuta bez podania dalszych faktów uważam,ze tak.:-)

Gość łoj matulu
:D O matko, pierwszy psycholog o jakim słyszałam, który gotów jest "podać rozwiązanie" Hehe gdzie tak skutecznie kształcą?

opisalam, nie odzywamy sie do siebie, juz 3 tygodnie. on mnie obrazil. powiedzial, ze jak wychodze z domu i z nim nie jestem, to pewnie dupy daje. a ja taka nie jestem. powiedzialam mu, ze mam tego dosc, chociaz go kocham, to odchodze bo bardzo mnie obrazil. od tego czasu on sie nie odzywa, a ja uwazam, ze jesli mu zalezy, to on powinien mnie przeprosic bo ja nigdy nie dawalam mu powodow do zazdrosci, a tym bardziej nie zdradzalam. jest mi smutno....buuuu

Gość Psycholog XXX
"om ma cos z Kononowicza"- na tak zadane pytanie irpentynenckie odpowiedzia niech bedzie "idz wejz ksiazki dziecko i poczytaj"

Gość a jakże
Psycholog a cóżeś taki skromny i chcesz się udzielać za darmo? Co Toba kieruje? Jak coś jest za darmo to wiadomo , że jest nic niewarte. :)

13:53 Psycholog XXX Weszlem na to forum z mysla udzielenia pomocy . Pozdrawiam heheh "weszles" hahah no brawo, brawo... tak na przyszłośc panie "psychologu:O wszedłem jest poprawną formą! Jeśli twoja wiedza o psychologii jest taka sama jak znajomośc gramatyki języka polskiego.. to broń nas Boże przed takimi "specjalistami" haha:P

Gość a jakże
PS. Opanuj najpierw zasady języka polskiego, domyslam się, że to Twój język ojczysty :classic_cool:

czyli miałem rację :-) zazdrość to straszna choroba emocjonalna, większość związków się rozpada nawet po latach, zadzwoń i powiedz nie szukaj mnie już nigdy. wszystko skończone.

Gość Ale zajebiste prowo

hehe, jak dla mnie jestes idiota. zmyslilam to. psycholog niezaleznie od nicka poddanego w temacie jesli ma cos do napisania madrego, to pisze o tym[w tym wypadku, doradza]. ty jestes ciemna masa tego forum. nic madrego nie spodziewalam sie przeczytac od takiego psychologa od siedmui bolesci. :D idz, i wstydu sobie oszczedz, miernoto.

Gość Psycholog XXX
Dlaczego bo mam juz likeend! I wpadlem na pomysl iz zagladne tutaj uwiezcie pracy mi niebrak jak i stym wiazacych sie dobrodziejstw wiec udzielilem sie tutaj

Gość a jakże
:)) 🖐️

Gość niebrak a może
wybrak??? :-D Fajny jesteś!

do psychologa ...:-) musisz iść na przykład tutaj:-) tam udzielą Tobie pomocy. Regresing- regresja hipnotyczna. | NLP Hipnoza - Grzegorz Halkiew

Gość nikozjjja
witam. ja mam taki problem- wewnatrz czuje ze chcialabym sie zwiazac, ale za chwile odechciewa mi sie byci z kims. z jednej strony chce z drugiej nie. jak mam przelamac ten "lek" do zwiazkow?

Gość Psycholog XXX
Wiec slucham wg moich opini powinienem byc zasypany pytaniami a tak niejest czyzby taka panowala nieufnosc dotego anonimowa?

moja rada jak wyżej. sprawy lękowe to zapisana trauma z przeszłości , zabieg spowoduje,że za pomocą hipnozy zostanie to wymazane, i przestaniesz się bać.

Gość Atak niejest
Masz rację!

Gość yolQa
teraz psychologu ZAGADKA dla Ciebie :) podam objawy, a Ty nazwiesz to zjawisko z dziedziny psychologii :) jest to bardzo proste w diagnozie, po rozpoznaniu wymienionych cech: - widzenie wszystkiego jako bardzo złe, albo bardzo dobre, bez światłocieni. - panika i ogromny lęk przed odrzuceniem - stany depresyjne i lękowe - myśli, a czasem nawet czyny samobójcze, samookaleczenia - idealizacja partnera, a później wyszukiwanie w nim wad i w efekcie nienawiść. - poczucie pustki - lęk przed samotnością co to jest? :)

Gość NLP jest lepsze niz klasyczna
psychologia bazujaca na schematach. Psychologia oducza myslenia. Ja interesuje sie NLP od pewnego czasu i wiem, ze wlasnie NLP prowadzi do zmian. Kiedys bylem bardzo "podjarany" klasyczna psychologia, ale jest to tylko programowanie umyslu.

on to pewnie nazwie schizofrenia, także wysłał bym na hipnozę ale nie wykluczam,że jest to opętanie i potrzebny jest egzorcysta np Wanda Prątnicka.