Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karrrrambaaaa

Mój facet mówi że moja cipka jest mega kwaśna

Polecane posty

Gość karrrrambaaaa

no i co teraz? To normalne? Jak zmienić smak?

Kwaśność oznacza, że jesteś zdrowa, masz sporo pałeczek kwasu mlekowego chroniących przed takimi świństwami ciągnącymi się jak np. grzybica.

Gość pff...
to po chuj lize twoje soczki? łechtaczke ma lizać! a jak nie będzie chciał to go zgwałć - masz prawo, bo to facet ;)

Gość karrrrambaaaa
o braku higieny nie ma mowy gdyż o nią bardzo dbam więc najczęściej kochamy się po wyjsciu spod prysznica. Kiedy jestem podniecona to siłą rzeczy jakieś soki wypływaja i mówi że jest kwaśno. pieprzowa-----> dzięki za pocieszenie. dlaczego ja na to nie wpadłam. Przeciez sama zakwaszalam w ubiegłym roku organizm bo miałam problemy z drogami moczowymi i faktycznie kwaśny klimat sprzyja kobietom. Czyli nie mam sie czym przejmowac :)

Inne babeczki muszą cały czas jechać na LacibiosFeminie albo Lactovaginalu, a Ty masz naturalnie zdrowo, bez żadnych suplementów diety i dajesz chłopu marudzić :D

Gość karrrrambaaaa
w takim razie niech sobie marudzi :) widziały gały co brały choć nie smakowały :P

Gość arrek
Smak nie odpowiada? Co za maruda. Ja to wariuje ze szczescia jak kobietka jest mokra i zlizuje jej soczki z wielkim smakiem, nie wazne czy kwasne czy slodkie.