Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość on dumny z matki

15 lat bez seksu - MOZNA

Polecane posty

Gość on dumny z matki

Moja mama 15 lat temu rozwiodla sie z moim ojcem i od tamtej pory na 100% nie miala zadnych kontaktow seksualnych z innym mezczyzna :)

Gość aha i ach
Można, ale po co?

Gość on dumny z matki
Po to zeby ze spokojem patrzec w lustro :)

Gość aha i ach
rozumiem, że ty też sobie poradzisz bez seksu co najmniej tyle i będziesz z dumą patrzec w lustro. Faktycznie, powód do dumy niesamowity. :O

Gość on dumny z matki
Moja matka przynajmniej zdaje sobie sprawe z powagi slow, ktore slubowala mojemu ojcowi. A stado damskich kurewek zdradza na prawo i lewo myslac tylko o swojej przyjemnosci. Gdzies sie zapodzialy wartosci, ktorymi kierowaly sie kobiety w wieku mojej mamy.

Gość aha i ach
Ciekawe czy twój ojciec też dotrzymuje tych slubów. Żałosne. :O

Gość łoj matulu
A byłeś cały czas w domu przez te 15 lat?

Gość fcndjks;a
coz pewnie jedzie na recznym

Gość on dumny z matki
Bylem przy swojej matce cale zycie i wiem na 100%, ze po rozwodzie z ojcem nie miala zadnego innego faceta, choc bylo wielu chetnych.

Gość domyslam sie
jak tej kobiecie musialo byc ciezko. i wiesz co, gdybym miala takiego gnoja jak ty, ktory piszesz, ze jestes z niej dumny, to szybko bym dala ci odczuc gdzie jest twoje miejsce. ta kobieta miala prawo do ulozenia sobie ponownie zycia. jednak dzieki twojej "pomocy" nie zrobila tego. sama mam taka sasiadke, ktorej maz dawno temu umarl, a syn robi wszystko, zeby ta kobieta nigdy nie mogla ulozyc sobie zycia. to bardzo elegancka kobieta, a synus wyglada na chuligana i slyszymy czesto jak na nia krzyczy w domu. zal az sciska, co z tego dalej bedzie.

Gość pewnie ma wibrator w pokoju
Wiesz co to masturbacja świętoszku ?

Gość Nie ma to jak się cieszyć
z nieszczęścia własnej matki . Kobieta przez synalka nie ma prawa do miłości .

Gość on dumny z matki
Wiem że nikogo nie miała bo z nią śpie i kąpiemy się razem :) Jestem dumny z mamusi :)

Gość on dumny z matki
To byl tylko i wylacznie jej swiadomy wybor. Ja do niczego jej nie przekonywalem, ani tez niczego nie zabranialem. Domyslam sie, ze zazdrosc Was zrzera, bo sa jeszcze kobiety, ktore mysla mozgiem, a nie cipa. To, ze swedza Was browady i szukacie kontaktow seksualnych poza-malzenskich to przykry fakt, ktory po raz kolejny daje do myslenia porzadnym mezczyzna... Nie warto angazowac sie w stalym zwiazku.

Gość domyslam sie
na poczatku, po rozwodzie, pewnie tak ale pozniej na pewno chciala ulozyc sobie zycie, to nnaturalne. kazdy czlowiek potrzebuje drugiej osoby. jak napisalam wyzej, znam taka sasiadke i jej synalka i wiemy jak ona sie zachoowuje i jak "pieszczotliwie" zwraca sie do niej jej syn. niestety, sciany maja uszy. to blokowisko, a nie prywatny dom. do autora: z tego co napisales wnioskuje, ze nie jestes lepszy w stosunku do wlasnej matki.mam nadzieje, ze ta kobieta ulozy sobie jeszcze zycie, a ciebie pogoni w cholere. :D

Gość on dumny z matki
A jak sie do niej zwraca? :) Ja moja mame traktuje jak najlepsza przyjaciolke :)

Gość krolis to baba w dodatku chora
a ja sie zgadzam, ze "potrzeba" tej kobiecie mezczyzny. syn to nie wszystko bo kiedys odejdzie, a ona zostanie sama. z drugiej strony, jesli ten maz ja kiedys mocno skrzywdzil, to nie dziwie sie, ze nie chce nikogo przy sobie.mozna miec dosc mezczyzn do konca swojego zycia, wiem to po sobie. znajomy - czemu "pieprzenie"?

Gość buahha stado damskich kurewek
nieee no dziecko nie rozbawiaj mnie i nie odwracaj kotka ogonem, bo tylko to potraficie samcze kuuurwszy robic !!!

Gość toś mamisynek widze
skoro byles 24 / h przy swej matce

Gość domyslam sie
znajomy, jesli nie potrzebujesz sam nikogo, to juz twoj problem. kobiety pewnie potrzebuja. chociaz, jak pisala jakas osoba wyzej mozliwe, ze ta kobieta byla przez meza tak ponizana, ze ten jeden wystarczyl jej do konca zycia.

Gość chlopie, nie wiem czym
sie tak emocjonujesz.Kobieta po rozwodzie, gdyby miala kogos to bardzo normalna rzecz, nikogo przeciez by nie zdradzala.To po pierwsze. Drugie to jaki musial byc twoj tatulek, skoro kobieta ma taki uraz do mezczyzn i seksu. Po trzecie, byc moze zalozyla, ze majac niskie libido,nie bedzie nikomu zwracala glowy, bo wiadomo, ze mezczyzni lubia seks, no chyba , ze facet to impotent. Moze wlasnie z tego powodu rozpadlo sie malzenstwo twoich rodzicow. Nie wiemy tego bo nam za malo powiedziales. Reasumujac masz dziwne wyobrazenie o kobietach, o uczuciach laczacych kobiete i mezczyzne , o potrzebach fizyczno-duchowych ludzi. Nie wiem ile msz lat, ale czy nie czas na odejscie z domu i pilnowanie matki i zapisywanie w pamietniku jej dni i lat bez mezczyzny.

Gość powiadasz porządny mężczyna
??? po pierwsze nie ma czegos takiego jak MĘŻCZYZNA, po drugie - nie ma czegos takiego jak PORZĄDNY, po trzecie - a już w ogole nie ma takiej opcji PORZĄDNY MĘŻCZYZNA !!!, dziecinko...kiedys owszem, kilka dziesiat lat wstecz !!!

Gość chlopie, nie wiem czym
i nie pilnowanie ; tak mialo byc:-P

"znajomy - czemu "pieprzenie"?" A tak jakos wyszlo :D "znajomy, jesli nie potrzebujesz sam nikogo, to juz twoj problem." To nie oto chodzi tylko od razu uwazacie ze ta kobieta powinna kogos miec . Syn nawet nie wspomnial jaki ojciec byl itd.

Gość ciekawe czy tez ona moze
powiedziec ze jest dumna z ciebie, nie sadze...

Gość Tak tak chłopczyku
Kobiety są wstrętne , obrzydliwe i puszczalskie . A faceci są doskonali pod KAŻDYM względem , prawda ? Jakby Twoja matka przeczytała te brednie , które tu wypisujesz , to na pewno byłoby jej wstyd , że wychowała takiego chama . Nie wszystkie kobiety są puszczalskie . Gówniarzu .

Gość on dumny z matki
Widze, ze trafilem w czuly punkt (w tzw. ukryte kurestwo, ktorego nie potraficie okielznac). Zal

Gość krolis to baba w dodatku chora
to niech powie, czekamy. z jakiego powodu byl rozwod, chloptasiu?

Gość ciekawe czy tez ona moze
tak uwazamy, bo wiemy czego kobieta potzrebuje i nei chodzi ti stricte czysty seks, chodzi o czulosc , bliskosc i inne aspekty zycia w zwiazku