Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość on dumny z matki

15 lat bez seksu - MOZNA

Polecane posty

Gość ciekawe czy tez ona moze
zal to jest w twym mozgu i to ze myslisz jak kurwa nie znaczy ze wszystkie kobiety tez takie sa !!

Gość Tak tak chłopczyku
Współczuje twojej przyszłej kobiecie , której pewnie mieć nie będziesz , skoro tak traktujesz kobiety . Swoją drogą twoja matka to mądra kobieta , skoro opuściła twojego ojca . Pewnie charakter odziedziczyłeś po nim .

Gość ciekawe czy tez ona moze
tak tak chlopczyku -- madrze prawisz, ahhh coz z tych samczykow wyroslo !!?? :/

Gość Tak tak chłopczyku
" zal " Inteligentne i na poziomie idealnego mężczyzny , naprawdę 🖐️ :D

Gość No dawaj dalej gówniarzu
Wyzywaj sobie więcej , mnie to nie rusza . 🖐️

Gość Tak tak chłopczyku
ciekawe czy tez ona moze Na szczęście istnieją jeszcze normalni faceci , choć to już wymierający gatunek :( Dzieciak jedzie tak chamsko po kobietach , a sam nad sobą się nie zastanowi . Ciekawe czy jego matka jest dumna z tego , że wyzywa nas ( i ją także , no przecież też kobieta ) od kurew ...

Gość jak twoja matka jest taka
idealna , to się z nią ożeń .

Gość on dumny z matki 1
Chcecie, zeby faceci was szanowali, choc same nie szanujecie samych siebie. :o

szanowny kolego-wypraszam sobie takie ogolnikowe stwierdzenia. A tak w ogole to proponuje psychologiczny gabinet, by pozbyc sie agresji do kobiet.Duzo pracy Cie czeka nad soba.Wazne, bys zrozumial taka potrzebe.

Gość krolis to baba w dodatku chora
on nie ma racji. nie wiemy z jakiego powodu jego matka nie wyszla ponownie za maz. synalek tego nie napisal. nie napisal tez, z jakiego powodu byl rozwod. nie zawsze wina w rozpadzie malzenstawa jest z winy kobiety. czasem to maz jest pijusem, chamem i przysloowiowym "wladca". dobrze zrobila, ze sie rozwiodlo, a dlaczego nie jest w kolejnym zwiazkue? tego nie dowiemy sie nigdy.ja popieram kobiety piszace tu, ze byc moze to syn byl glownym winowajca.duzo w tym racji, ze zaborczosc synow jest dolujaca. tylko co z tego ma ta konkretna kobieta, ze poswiecila zycie dla swojego syna? okaze sie po czasie.

prosze was, kobieta jest po rozwodzie. zadne sluby juz nie sa wazne, wiec nie wiem co to mialby miec wspolnego z prostytucja. jak dla mnie koles - synek jest czubkiem, a matka wybrala to co uwazala za sluszne i niekoniecznie to byl dobry wybor. aaa i nie ma czegos takiego jak normalny facet czy kobieta! kazdy jest indywidulanoscia i nie popadajmy w sterotypy.

Gość ale dekiel z ciebie
" jak sie mysli dupa a nie glowa " a sam myslisz tylko kutasem bo wlasciwie to nie wiem po co samcom mozg jak i tak z niego nie korzystają !!!

Gość Daker czy ciebie ktos
skrzywdzil? Piszesz nie na temat. Autor, syn rozwiedzionej kobiety pisze tu, ze jest dumny ze swojej matki poniewaz ona 15 lat po rozwodzie z nikim sie nie zwiazala. Jednak nic nie napisal o samym rozwodzie, i co bylo jego przyczyna. To jest glowny temat "dyskusji" tutaj, a nie to, ze uwazasz, ze te kobiety na nikogo nie zasluguja po rozwodzie. Czy Ty masz chociaz dziewczyne? Czy jest w Tobie choc odrobina empatii, i czy potrafisz wczuc sie w ten temat? Czy myslisz jedynie o swoich krzywdach?

Gość nie sypiam z mężem 7 rok
mieliśmy kryzys, on za duzo pracował, potem moja zdrada (o której on nie wie) a że nie umiem spać z dwoma facetami na raz no to się tak potoczyło, niby przysnęłam przy dziecku raz , drugi... Potem założyłam sprawe o rozwód, mąż nie chciał, poprosiłam , by się wyprowadził, wniosłam sprawę o rozwód, w międzyczasie kochanek który bardzo mnie do tego namawiał , mówił że będzie cudownie , jacy to będziemy szczęśliwi znalazł sobie nową kobietę i kopnął mnie w tyłek przez telefon.z tego co wiem , ma już nawet dziecko z nią. to było 5 lat temu. wpadłam w depresje, mieszkałam sama z synem, mąż odwiedzał nas codziennie i jakoś tak się stało że znów jesteśmy rodziną, jest dobrze ale nie tak jak być powinno,, mąż pewnie ma kochanki ale ja nic o nich nie wiem- i nie chcę wiedzieć. Dla mnie ważne jest, że jest człowiekiem słownym i możemy na siebie liczyć w każdej sytuacji. Mój świnski kochanek zniszczył jednak moje życie erotyczne w małźenstwie choć jestem namiętną osobą. mam nadzieję że zgnije w piekle bo ja swój krzyż niosę.

Gość nie sypiam z mężem 7 rok
dodam- że nie chodzi mi o "katolicki"krzyż bo potem miałam kilka nic nie znaczących dla mnie przygód- jestem tylko człowiekem. Ale wolałabym być wierną żoną i sypiaqć tylko z mężem. kochankowie to problemy bo niby deklarują , że nie chcą nic więcej a potem chcą Cię tylko dla siebie i związek z mężatką im nie leży. Dużo bym dała by wrócić do małżenskiego łoża...ale nie da się:-(

Gość ale dekiel z ciebie
nie gustuje w samcach, a i owszem na party pojde z checia :D i zapewne samcze sępy bedą sie lampily, na stos z wami !!!

Gość pieerdoolisz
oferma jak zwykle

Gość co się dziwicie skoro
ociec tak dopiekł tej kobiecie, że nie spojrzała już na żadnego mężczyznę to jaki ma być jego synalek, który przecież z jego huja wykapał?