Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lumena23

przepłaciłam?

Polecane posty

Gość lumena23

mam pytanko odnośnie perfum, kupiłam dzis w drogerii Douglas perfumy hugo boss intense 50 ml za 239 zł, a na allegro sa za 139 do 150 max? i pisza ze orginalne.. a wiec juz sama nie wiem... moze mi ktos to wytłumaczyc..? rozumiem ze moga miec tansze ale ze az prawie o polowe://

Gość Dobrodziejka
Dziewczyno nigdzie nie masz gwarancji ze sa orginalne a juz napewno nie na allegro. Ja uwazam ze warto kupowac perfumy w dobrych sklepach niz wysylkowo bo nigdy nie wiadomo co sie kupuje. Ja raz sie nacielam na KENZO tez sie polasilam bo taniej a tak naprawde kupilam zwykla podrobe ktorej po godzinie nie bylo juz nic czuc. Wiec jak dla mnie dobrze zrobilas i nie zaluj.

Gość lumena23
dzieki za odp.. wlasnie te juz czuc pomimo ze sa jeszcze w folii... nie załuje:)

Gość ja mam ten sam dylemat
jak Ty , kupiłam w Douglas perfumy za 250 zł co na allegro są o połowę taniej... i sie teraz głowię czy dobrze zrobiłam są też do kupienia w perfumeriach innych wysyłkowo za 100 zł taniej

Dziewczyno nigdzie nie masz gwarancji ze sa orginalne a juz napewno nie na allegro." Głupoty piszesz Na allegro jest mnóstwo drogerii internetowych które sprzedają te perfumy w takich cenach jak pisze autorka Co więcej mas gwarancje zwrotu czyli jak ci sie nie podoba zapach,albo uwazasz że są nie oryginalne po prostu je zwracasz a oni oddają ci kasę Autorko przepłaciłas ok 100 zł

dzieki za odp.. wlasnie te juz czuc pomimo ze sa jeszcze w folii" ciekawe jak to możliwe? chyba ze ktoś folię spryskał innym perfumami

Gość nie kupuje w douglasie
ani sephorze skoro moge miec 2x taniej w perfumerii internetowej./ oczywiscie moze to byc ryzyko,ale jak zawsze

Gość lesia254
Zarejestruj się w FM mają tanie i b. dobre perfumy na oryginalnych komponentach. Rejestracja nie kosztuje kupujesz co chcesz ile chcesz Podaję .. ..http://rejestracja.perfumy.fm/ podaję . nr.sponsora PL 669936