Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maggie s.

Ile kosztuje model ANNISTON Maggie Sottero?

Polecane posty

Gość maggie s.

podoba mi sie bardzo , nie wiecie, a moze ktoras z was miala??

Gość ewela021
w Lublinie kosztuje 3600zł ja już ją zamówiłam:)

Gość ewela021
tak dokładnie ta:)

Gość oj zazdroszcze ci wiesz
ja dopiero umawiamsie na przymiarki, ona jest cudowna ale nie wiem jak bedzie wygladala na mnie, tez bede ja mierzyc a powiedz mi ladnie wyglada?

Gość ewela021
przymierzałam 2 rozmiary większą więc efekt nie był do końca taki jakbym chciała, ale jest śliczna!!poza tym przymierzałam dużo sukni i żadna nie zrobiła na mnie takiego wrażenia jak ta...

Gość ja mieszkam w londynie
i jestem ciekawa ile ona tutaj kosztuje w nastepnym tyg zaczynam chodzic po salonach, jest ladna ale tez cena jest ladna

Gość do eweli moglabys
wstawic fotke na ktorej masz na sobie ta suikienke? chcialabym zobaczyc ja na kims, bo tam modelka jest wysoka szczupla i podejrzewam ze inaczej ona wyglada jesli my ja zalozymy, ja tez mam zamiar zmierzyc ten model, bardzo mi sie podoba, ciekawa jestem czy bedzie sie ukladala rownie dobrze, poza tym ja nie mam zbyt duzego biustu, ale moze moznaby bylo zalozyc biustonosz powiekszajacy

Gość ewela021
przykro mi ale nie nie mam, w żadnym z salonów w których byłam nie pozwolono mi robic zdjęc,to fakt na każdej dziewczynie bedzie wygladała inaczej ja jestem niska i biust mam mały wiec ty tez nie martw sie biustem:),podobno mozna tez wszyc w suknie wkładki zamiast biustonosza wiec mozna dobrac takie żeby powiekszały.myślę że jak przymierzysz to napewno ci sie spodoba...

Gość menia85
Ja też zamowiłam tą sukienke :) szukalam takiej od początku bo bardzo mi sie spodobała w internecie. Mam pytanie co zrobicie z trenem? Zastanawiam sie czy go nie skrócić żeby po podpięciu nie mieć z tyłu tzw. "kupra"?

Gość betii29
savoi posiada identyczny model 602 o dziwo od dwóch lat w swojej ofercie tak że nie wiem czyj to jest w końcu projekt ale kosztuje jakieś 1300zł http://www.savoi.com.pl/602.html ,

Gość Martituska81
hej ja jestem zakochanaw Ambrozii Maggie Sottero. musze ja tylko przymierzyc i zobaczyc czy ladnie bede wygladala ;) ta Twoja jest tez sliczna