Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magda24:(

pomocy!!!!!!

Polecane posty

Drogie panie!!mam pytanie:(czy jest mozliwosc zebym nie dostala miesiaczki a test wskazywal ze ciazy brak??tzn chodzi mi o to ile od zaplodnienia jest wstrzymana miesiaczka:( kilka dni nie mam miesiaczki, robilam 3 testy 1 wskazal 'CIAZE" a drugi jej brak... podkreslam ze staramy sie o druga dzidzie.

Jest możliwość ze testy jeszcze nie wychodzą bo jest za małe stężenie HCG polecam zrobić bete. Ale jest też możliwość ze okres zwyczajnie się przesunął (zablokował) wiec jeśli wynik bety będzie negatywny polecam ginekologa. Sprawdzi wszystko na USG i przepisze luteinę na wywołanie. życzę żeby było po waszej myśli.

a co do testów to mogą się mylić zarówno w jedna jak i w 2 stronę. Być może jeden test był czulszy niż drugi i dlatego wykazał ciąże. Najlepiej jak zrobisz badanie z krwi- Beta HCG

wlasnie planuje w poniedzialek..jezeli w tym czasie miesiaczka nie wystapi to tak wlasnie zrobie:( jezeli jestem to super

.. mam powazna wade nerek i jestem po operacji piersi i od samego poczatku musze brac leki na powstrzymanie laktacji wiec im wczesnoej bede wiedziala tym lepiej:)