Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piekna_wscieklaaaa21

ALE SIE WKURZYLAM NA FACETA!!!!!!!! Po co mi zawracal glowe????

Polecane posty

Hej sluchajcie, jestem w lekkim szoku, wczoraj odezwal sie do mnie facet ktory miesiac temu urwal ze mna kontakt, przeczytalam wiadomosc dopiero dzisiaj, tzn: nie wiedzialam kto to pisze, dlatego ze wykasowalam jego telefon, numer gg. Spytalam sie kim jestes?? od razu odpisal ze andrzej, gosciu zaczal sie tlumaczyc , ze ostatnio sie do mnie nie odzywal ale mial duzo pracy i nauki na studiach. ja wogole podeszlam do niego chlodno, potem zaczal gadac ze poznal na miejscu kogos i czy to rozumiem, ja odparlam ze rozumiem i pokazalam ze mam to gdzies. Potem gadal, ze moze mialam wieksze nadzieje , ze to sie skonczy inaczej, ja mu opdarlam ze raptem spotkalismy sie raz, wiec ja tak naprawde niczego nie oczekiwalam od niego. A on potem z tekstem, ze to spotkanie bylo intensywne:) wiecie calowalam sie wtedy z nim i przytulalam, mial na mnie ochote tzn, sex ale odmowilam. zalezalo mi na utrzymaniu z nim znajomosci, ale po jakims czasie zauwazylam ze on coraz mniej ma dla mnie czasu, czulam sie olewana, napisalam do niego maila , ze zalezy mi na dobrej komunikacji z nim, ze mam nadzieje ze sie jeszce spotkamy i ze widze ze coraz mniejszy mamy konatkt ze soba. Gosciu przez ponad miesiac nie raczyl mi odpisac na miala, po kilku dniach skreslilam faceta, wykasowalam wszelkie numery, i on teraz po miesiacu sam do mnie pisze!!! Co nagle mu sie o mnie przypomnialo????? Po co do mnie napisal, przeciez skoro poznal inna laske--> widzialam ja na zdjeciach--> nic specjalnego, ja jestem duzo od niej atrakcyjniejsza, no ale ona jest na miejscu w wawie a ja w lodzi. Potraktowalam go chlodn, facet zamilkl, chyba sie speszyl. Najbardziej mnie wkurzylo jak wyskoczyl z tym intensywnym spotkaniem, nie wytrzymalam i z grubej rury mu palnelam ze co chcesz je powtorzyc , ze sie o mnie o to pytasz??? chyba sie gosciu zmieszal bo milczy:) co za gosc;/

Gość ELwira z RadoMia
pewnie ta z wawy jest jeszcze dziewica a ty dałaś się obmacywać na pierwszej randce, to pomyslał sobie, że skorzysta:P

Gość jaki temat chcesz z nim
moze i jestes od tej na zdjeciu atrakcyjniejsza, za to jestes chaotyczna. a takich mezczyzni nie trawia.wwiem to :classic_cool:

powiem szczerze, napewno bezinteresownie sie do mnie nie odezwal, chcial sie jakos usprawiedliwic i pewnie jak bedzie w lodzi to przeleciec. Bo po co by sie do mnie odzywal i przepraszal po miesiacu nieodzywania sie???? Przeciez rozsadny facet jezleli poznal laske, podobala mu sie i juz nie bylby mna zainteresowany to by juz nigdy wiecej sie do mnie nie odezwal, a on co po miesiacu sobie o mnie przypomnial??

Gość olka b
bo mu nie wyszło z tamtą

ale sluchajcie napisal mi ze poznal inna kobiete, i czy to rozumiem?? no to zrozumialam to tak , ze nadal z nia jest. Wiec moze byc tak ze nadal ona jest jego dziewczyna, ale widocznie zobaczyl ze definitywnie zerwalam z nim kontakt i chcial mnie jakos przeciagnac na swoja strone

Gość olka b
no to może ona mu nie wystarcza, albo to nie to. Mam takiego kolegę co się niby "niesamowicie zakochał" generalnie taki typ, co lubi opowiadać o sobie wszystkim znajomym naokoło. Dziewczyna super, ale zwierzał się że w łóżku jest masakra. No i ona niestety o tym nie wie, że jej facet czyni seksualne propozycje wiekszości koleżanek... Wiec weź go na dystans, bo może ma podobne intencje. Skoro jest z nią, a chce się spotkać z Tobą, to może nie warto się nad nim zastanawiać

Nie zamierzam dawac tylka facetowi ktory przyjedzie do mnie raz w miesiacu a tam na miejscu bedzie z inna. Wlansie wzielam go na dystans i potraktowalam chlodno isie wycofal i zamilkl:)

Gość a jakby przyjechal 3razy

moglby nawet i 15 razy przyjechac--> co z tego ?? ale nie traktowalby mnie powaznie i chcialby sie tylko zabawic i polansowac ze mna w knajpach.