Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adadad

nie znajde faceta bo mam za duze wymagania

Polecane posty

Doskonale rozumiem autorkę. 95% facetów nie umie prowadzić konwersacji. Z reguły zadają pytania "co tam?", albo "co tak zamilkłaś?" W moim przypadku ważne jest to aby facet był czysty, samodzielny, czytał książki, znał języki, nie palił, uprawiał sport(y) i porozmawiał ze mną w ten sposób żebym uśmiechała się w duchu a nie patrzyła na zegarek. I wiecie co, poznałam takiego jednego tu na Kafe. Na razie jest ciekawie. Liczę na naprawdę sympatyczną znajomość. P.s. Dziewczyny będzie nam trudno w życiu ale wolę tak niż byle co, byle kogo.

Gość szukasz takiego
koooooooorwa , CZŁOWIEK UMIERA I NIC ?! CO ZA ZNIECZULICA!

Gość khdkhdf
Widzę że prawie żadna z was nie ma żadnej samokrytyki względem siebie, tylko same wymagania i oczekiwania wobec innych. No to szukajcie dalej...

Gość przecież
Mężczyźni kochają zozły :)

Gość przecież
zołzy*

Gość znam to dobrze
takich facetów nawet nie zauwazyusz bo nie rzucaja sie w oczy tylko sa pochlonieci wiloma zainteresowaniami. spotkac ich mozna tylko przypadkowo a poznac tylko wtedy gdy sie otworza a raczej sie nie otwieraja szybko - slowem za malo w tobie cierpilowsci i pokory na takiego faceta.

Po pierwsze: xdefiniuj "nietuzinkowy" Po drugie: Mama "nietuzinkowy" charakter, poczucie humoru, umiem rozmawiac z kobietami, ALE! Jestem B R Z Y D K I ... Nawet na mnie nie spojrzysz. Same nie wiecie czego chcecie

Gość 24latekON:)
Ja mam inny problem ...dlaczego tak rzadko u kobiet inteligencja i poczucie humoru idą w parze z atrakcyjnością hmmmm? Zawsze jak mi się z jakaś kobietą dobrze rozmawia to nie pociąga mnie ona fizycznie i na odwrót, jak mi się podoba to lepiej by było by nic nie mówiła :)

Gość pozującynamacho
przelecialem takich wymagajacych dupeczek ze 100, za kazdym razem spedzalem z nimi mniej czasu bo wiedzialem ze nalezy wiac zanim taka dupa znajdzie dziure w calym :) im dluzej to robilem tym bardziej rozumialem w jaki slepy zaulek zmierza kobieca tozsamosc w duzym miescie żygać mi sie chce na te wielkomiejskie dupy ich wymagania, fochy, samochody, ciuchy i podążanie za trendami jestescie niemilosiernie zalosne, bez odrobiny samokrytycyzmu wyciskacie siodme poty na silowniach i po co to, niebawem nikt na wasze obwisle dupy nie bedzie patrzyl wtedy zacznie sie panika.... mam 36 lat i mieszkam teraz pod malym miastem, mam od roku wspaniala zone..... zycze Wam wielu kotow, frustracji i sprawnych wibratorów, bando niewieścich tłuków ...