Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maciejwt

SZUKAM na WESELE - Kraków, Zawiercie

Polecane posty

Gość maciejwt

Cześć szukam dziewczyny lubiącej dobrą zabawę i taniec oczywiscie. Dobrze jakby była dość atrakcyjna(ale wiadomo wszystko kwestia gustu) i nie posiadała chłopaka:P. O mnie: wzrost 192cm wiek 23lata student AGH szczupły/dobrze zbudowany. Więc miloby było jakby partnerka miala powyżej 170cm Oczywiście zanim się pojdzie na wesele trzebaby się trochę lepiej poznać dlatego piszę dość wcześnie. a nóż spodobamy się sobie:) I dobrze będzie się spotkać pogadać - ewentualnie zatańczyć(umiejętność tańca mile widziana) Termin i lokalizacja: 15 Maj 2010 Zawiercie (dojazd mozliwy ze mną z Krakowa - bo z Juwenaliów będę zapewne prosto jechać). Jesli chcesz pogadać napisz na maila: mxw1@o2.pl zdj mile widziane odwdzięczę się tym samym PS: Uprzedzam pytania typu czemu szukam. Bo niedawno moje drogi z dziewczyną się rozeszły(wróciła do swojego bylego bo go wciąż kochała)

Gość martusińska82
hejka.... czemu nie zawsze można na wesele pojść,,,,jestem ciekawka kim jest ten tajemniczy partner:)pozdrawiam

Gość martusińska82
hmmm,, całkiem całkiem,,,,,taki atrakcyjny facet i szuka tutaj kobietki na wesele??? czuje nie dosyt poprosze o wieceje fotek:)

Gość maciejwt
Jak już wspomniałem pisałem wcześniej czemu nie mam partnerki na wesele. Zawsze mogę wziąc jakaś koleżanke ale nie chce z prostych względów bo może pomysleć że chce z nimi coś więcej stworzyć a wole aby nasze relacje pozostały czysto koleżeńskie. A co do wiekszej ilości zdj przeslę tylko na prywatnego maila po otrzymaniu jakiegoś zdj od jakiejś Pani

Gość maciejwt
Coś dalej brak większego zainteresowania czyżbyście się dziewczyny bały poznać kogoś sympatycznego i przy okazji dobrze się bawić na całonocnej zabawie?