Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smefetkaaa

po czym poznać, że MĘŻCZYZNA jest zainteresowany kobietą

Polecane posty

Gość smefetkaaa

podkreślam, (bez urazy) że nie pytam o chłopców w wieku 15-23, tylko o trochę starszych facetów, ok 26 lat, choć nie wiem czy to moje rozróżnienie ma znaczenie ;) może sygnały nie zależą od wieku :) Panowie do dzieła, wypowiadajcie się!!!!

Gość DrMengele
Jak jest to wiesz odrazu, jak nie wiesz to nie jest zaainteresowany.

my samce, każdą jesteśmy zainteresowani [tu nie ma co poznawać :classic_cool: ] tu o pisdę chodzi :)

Gość nnnnkkkooo777
powiem ci tak-dzisiejsi faceci są strasznie wygodni i leniwi,dlatego chcesz czy nie,musisz zrobić pierwszy krok,jak będzie zainteresowany,to zadzwoni do Ciebie i poprosi o kolejne spotkanie

Gość bywalec1 tri
Odpowiem dowcipem: Chłopak do dziewczyny: -Podobasz mi się! - Tak, widzę to! . . . Rozmowa miała miejsce na plaży naturystów ;)

Gość smefetkaaa
ja nie zamierzam o niego zabiegać... tzn. nie wykonam pierwszego kroku zapytałam, bo ostatnio zauważyłam, że on się (może to dziwne określenie) tak ciepło uśmiecha, powiedzmy jesteśmy w towarzystwie kilku osób, on milczy, ale włącza się do rozmów gdy ja się odezwę... patrzy, ale gdy ja mu spojrzę w czy to wydaje się być speszony no i nie wiem jak to traktować

duch cafe-->"wystarczające znaki na niebie wskazują orange ,jak chcesz być modna dalejże" sorry, ale ja nie rozumiem

Gość spójrz mu prosto w monitor
stoją mu uszy

kiedy facet jest zainteresowany ... ... kobieta nie musi sie nad tym zastanawiać ... :P tyle w temacie :) Oni są wyjątkowo prości w obsłudze i konkretni nie mają PMS i nie robią niczego na co nie mieliby ochoty ... A jesli zalezy im na czyms więcej ... ( czyt. na szybkim zaciągnięciu jej do łózka... ewentualnie regularnym zaciaganiu jej do łózka ... ) ... starają sie sukcesywnie owy plan zrealizować :P ) heh

o matko! widzę, żeście się trochę pogubili w temacie... niestety... duch Ty mi napisz po prostu w jaki sposób FACET okazuje zainteresowanie kobiecie

ok. twoim zdaniem faceci w ogóle nie okazują zainteresowania bo nie muszą, bo i tak całą robotę odwalamy my kobiety...