Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TraceZmyzly

Ból zęba!

Polecane posty

Gość TraceZmyzly

Witam. Strasznie boli mnie ząb. Wizytę u stomatologa mam dopiero pod koniec marca, ale postaram się pójść jutro i zapytać, czy przyjmie mnie bez kolejki. Proszę Was o jakąś radę, jak uśmierzyć ból na ten jeden dzień, lub na cały miesiąc, jeżeli stomatolog nie zgodzi się mnie przyjąć. Od bólu tracę już panowanie nad sobą. Proszę o jakąś mało ryzykowną metodę, abym mógł jakoś wytrzymać psychicznie cały miesiąc, bo raczej branie tabletek przez okrągły miesiąc dzień w dzień nie jest wskazane! Proszę Was o radę!

Gość kokokokokokooooo
Współczuje. Ostatnio sama miałam przeboje z zebem, na szczescie jest juz ok. Mysle ze dentysta powinien Cie przyjac jesli powiesz ze masz silny bol. Jesli nie,sprobuj poszukac innego, bo do konca marca oszalejesz. A sposoby na zmniejszenie bolu to tabletki przeciwbólowe (najlepiej ketonal),slyszalam tez o wkladaniu sobie goździka w dziure zeba, ponoc to tez przynosi ulge oraz o rozgryzieniu tabletki Ibum i posmarowaniu sobie okolic bolacego zeba tym plynem co jest w srodku. Mozesz tez sprobowac znieczulic sie alkoholem ;) Powodzenia:)

Gość 181818
mi zawsze pomaga jak zakładam tytoń z papierosa do dziury w zębie,,,,tak długo trzymam aż puści sok,zużywam na to 1lub 2 papierosy ,a ząb potrafi się zatruć nawet na pół roku