Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WeRkA  17

Chlopak mnie rzuci jezeli nie bede z nim sie kochac analnie- czy sie zgodzic?

Polecane posty

Gość WeRkA  17

Jak myslicie?

nigdy w zyciu albo powiedz, ze sie zgodzisz jak i on bedzie chetny kupisz penisa na pasie i wzajemnie bedziecie sie kochać mowie poważnie... zawsze jak facet karze mi połykać to mowie: zrobię to, jeśli spijesz to z moich z ust. żaden się nie godzi:D

Gość Emmett Fitz-Hume
Ja bym się zgodził, Zepsuta :P

Gość jak lubisz byc śmieciem
to sie zgodzisz. To robią tylko zboczency.

Ten szantaż jest trochę dziecinny. Tak nie zachowują się dojrzali ludzie. Nie powinnaś się godzić, jeśli Ci to nie odpowiada. Pozdrawiam cieplutko,

muahaha, jesli to prawda to z niego jest chuj a ciebie ma i twoje uczucia ma w dupie. zostaw dewianta :D

Gość do    zeppsutastudentka
a ty z iloma facetami spalas, ze wiesz o tym, ze zaden sie nie godzi?

Gość maciejwt
Jak ktoś powiedział sperma jest bleee Powiem tak w smaku i konsystencji jest odrzucająca ale jak poczytacie ile ma wartości odżywczych protein itp to jest to jeden z najzdrowszych napoji:P Głupio to zabrzmialo. A co do smaku spermy mozna ją zmienić. Kwestia tego co facet je i pije. Jakby dorzucił dużo soku ananasowego smak by się poprawił. I jesliby ograniczył białko i mięso to już pewnie w smaku byłoby miodzio ale znajdzcie faceta wegeterianina:P

Gość panna Fe
posmakowałam trochę sperm i nie są takie bee, w większości przypadków są nijakie, z tym sokiem ananasowym prawda - sperma moze byc nawet slodkawa, ale ogólnie to i tak wolę czekoladę :) co mnie zawsze najbardziej śmieszy to to, że facet brzydzi się swojej spermy. przecież to jego! ja jakos się swoich soczków nie brzydzę, jak tampon wsadzam oblizuje potem palec :D No dobra w każdym razie - z ciekawości spróbowałam i nie miałam jakichś oporów strasznych, a faceci niby tacy wyzwoleni, że wszystko by zrobili, a jakoś dziwnie im się ich nasienie kojarzy. to takie smutne hehe. nic tylko was gwałcić waszym własnym nasieniem wlewając je do ust podczas pocałunku. :D :D :D

Gość on cie uzywa tylko do
ruchania wccale cie nie kocha i tak będziesz cierpic bo grzeszysz zeby nie cierpiec musisz isc do spowiedzi

Gość do panna Fe
pewnie wielu facetom loda robilas

Gość iczi
Skad sie biora takie palanty analne? To jakis zboczeniec, a moze Cie uszkodzi, ma zainteresowania homoseksualne, on jest nienormalny, a zostaw takiego amanta analnego, Ty jego rzuc to zobaczysz mine tego anala . Trzymaj sie i nie sprzedawaj za zwykly szantaz

Jesli lubisz anal to sie baw ale pod taka groźbą? Choćbys tylko w ten sposob lubiła nie godz sie. Kocha i szanuje Ciebie czy twoja d...

Gość _Misiek_
Powiedz mu że anal jest BE i jak chce analu to niech sobie poszuka kogoś innego. Jeśli Tobie na nim zależy a nie chcesz się jeszcze teraz kochać normalnie to przecież zamiast analu możecie uprawiać petting. Tak że nie powinnaś sie zgodzić na anal.