Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mloudka

Czy to powod do wstydu?

Polecane posty

Gość mloudka
Bedziemy mieszkac tutaj w Polsce, on jest po studiach i tutaj ma prace. Mam nadzieje, ze rozumiecie to nie o to chodzi, ze ja mam watpliwosci co do tego, ze go kocham, tylko juz spotkalam sie z roznymi docinkami. Wiem, ze moja rodzina rowniez ma zle zdanie o nim.

Gość andulinna
nie przejmuj sie. Taki mamy kraj i spoleczenstwo. A moim zdaniem to ze ktos tam ulega stereotypom to nie powod, zebys Ty rezygnowala z milosci. Nie rob mu takiego swinstwa.

Gość mloudka
Nie mam zamiaru rezygnowac, tylko sie boje jak to bedzie, duzo osob mi mowi ze bede zalowala tego slubu bo on na pewno sie zmieni po , bo to przeciez ukrainiec

Gość mloudka
up

A cóż to za różnica czy polak czy Włoch czy Hiszpan czy Ukrainiec ? jak kochasz to nie ma to różnicy:) :* nie słuchaj nikogo to ty z nim będziesz i nie ma różnicy skąd jest :)

Gość mloudka
Miec meza Wlocha to cos powod do dumy Ile ja juz sie nasluchalam o jednej corce sasiadki, ktora ma narzeczonego wlocha i na dodatek adwokata. Milo sie jednak wiedziec, ze sa jeszcze ludzie, ktorzy nie ulegaja stereotypom

Gość A ja na przyklad
w rosji studiuje i kurde tylu fajnych chlopakow poznalam. Inteligentni, uczciwi..a i tak zakompleksiony polaczek powie ze to "rusek".